Rekao Majci Da Mu Je Devojka Ponovo TRUDNA, A Zbog Onoga Što Se Kasnije Desilo, Čitav Komšiluk Je U ŠOKU

Zanimljivosti

Rekao majci da mu je devojka ponovo TRUDNA, a zbog onoga što se kasnije desilo, čitav komšiluk je u ŠOKU

Teri Heris (35) pronađena je mrtva zajedno sa svoje dvoje dece Džon Pol Benet (13) i Lejsi Benet (11) u britanskom Derbiširu. Takođe je ubijena i Lejsina drugarica, 11-godišnja Koni Gent iz Šefilda, a počinilac je Terin dečko Demijen Bendal (31), koji je uhapšen je kasnije u bolnici, gde je prevezen usled samopovređivanja.

Prema tvrdnjama britanskih medija, Teri je bila u ranoj fazi trudnoće kada je ubijena.

– Teri je rekla mami da je trudna, ali to još nikom nije mogla da kaže jer je bila u ranoj fazi trudnoće – navela je komšinica ubijene žene, prenosi Metro.

Bendal je, navodno, nekoliko dana pre zločina rekao svojoj majci o trudnoći njegove devojke.

Terina prijateljica slomljenog srca je ispričala za The Sun kako je devojka bila posvećena svojoj deci iz prethodnog braka.

– Živela je za svoju decu. Oni su bili njen život i to je sve o čemu bi pričala. Crtala je sa njima, zajedno su radili zadatke, sa njima je šetala. Poslednji put sam je videla u julu kada je organizovala 11. rođendan za svoju ćerku – navela je neimenovana prijateljica

Bendal, za kog su komšije potvrdile da je u vezi sa Teri, odvezen je u bolnicu zbog posledica ubodnih rana koje je po svoj prilici zadao samom sebi.

Policija je saopštila da su povrede lakše prirode, a iz bolnice je transportovan u pritvor.

(objektiv.rs)