Ima 61 Godinu I Izlazi Samo Sa MLAĐIM Momcima: Zbog Nje Pucaju Veze I Brakovi, A Ima Samo Jedno Pravilo

Zanimljivosti

Ima 61 godinu i izlazi samo sa MLAĐIM momcima: Zbog nje pucaju veze i brakovi, a ima samo jedno pravilo

Sa vršnjacima ne želi da bude jer “ne mogu da joj daju ono što joj je potrebno” Iako od ljudi čiji su partneri mlađi ili stariji od njih često čujemo kako su “godine samo broj”, iz nekog je razloga velika razlika u godinama u mnogim društvima još tabu tema.

Sindi Galop (61) već 20 godina izlazi sa mlađim momcima i kako kaže, ne planira da se viđa sa svojim vršnjacima. Ova žena i baka je pre nekoliko godina napravila profil na aplikaciji za upoznavanje i priznaje da joj se mlađi muškarci sami javljaju.

Mlađe muškarce sa kojima izlazi Galop upoznaje isključivo onlajn, no ističe da ih ne traži samo zbog s*ksa i da ima jedan kategorički kriterijum sa kojim nema nikakvih ustupaka.

– Moraju da budu jako, jako drage osobe – rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Gallop (@cindygallop)

Sindi je objasnila da je negativna strana veze s mlađima to što oni u nekom trenutku često moraju “da odu od nje” i da budu s nekim svojih godina, da se ožene i eventualno zasnuju porodicu. U takvim slučajevima, 61-godišnjakinja navodi da sa većinom takvih momaka ostane u bliskim prijateljskim odnosima, a neretko opet završe zajedno.

– Njihove veze i brakovi ponekad pucaju, a kad se to dogodi, vraćaju se meni – navodi Galop.

S*ks joj je, priznaje, vrlo bitan i jedan je od glavnih razloga zašto ne izlazi sa svojim vršnjacima.

– Volim kad je muškarac izdržljiv i kad s*ks dugo traje i ima više “epizoda” između kojih mu ne treba puno vremena da se oporavi, a to naravno, ne mogu da očekujem od svojih vršnjaka – zaključila je.

(objektiv.rs)