“NEK DA JE ŽIVO I ZDRAVO” Trudna Anđelka prvi put u javnosti

Region

GLUMICA Anđelka Prpić gostovala je u novogodišnjem izdanju jedne emisije, a njeno pojavljivanje privuklo je pažnju javnosti zbog aktuelne afere.

Anđelka Prpić je u vezi s najboljim prijateljem svog bivšeg muža, s kojim čeka i dete, a na tu temu se još uvek nije oglašavala, mada se tokom gostovanja u pomenutoj emisiji našalila.

Voditelj emisije na RTS Slobodan Šarenac zagonetno je aludirao na temu koja je ovih dana u fokusu javnosti, te je, uz najavu da će Anđelku pitati da otkrije ekskluzivu iz privatnog života koju svi čekaju da čuju postavio pitanje:

– Kad praviš rusku salatu, kad dodaješ grašak?

– Na kraju – kratko je rekla glumica koja se sve vreme smejala.

Ono što je posebno bilo zanimljivo je to da je glumica dok je jela pečenje, zagonetno rekla da sada mora da jede više, ali je brže-bolje fokus prebacila na kolegu Đorđa, koji je nedavno postao otac.

– Ja moram sada da jedem i za Đoleta, i za mene, i za sve nas.

Voditelj Slobodan Šarenac je imao još jednu aluziju na trenutno goruću temu, te je rekao:

– Pošto je ovih dana sve u nekim inicijalima, S.Š. i A.B. ti žele sve najbolje u Novoj godini – izgovorio je on, na šta se Anđelka grohotom nasmejala.

Slobodan je lepo ime za dečaka, a Slobodanka za devojčicu – dobacio je voditelj, dok je voditeljka konstatovala da je važno da je živo i zdravo.

nportal.rs