Irina i Sava ponovo zajedno: Ćerka Iskra čvrsto rešila da spoji roditelje i uspela je u tome (FOTO)

Zanimljivosti

Poznato je da je ćerka Irine Vukotić i rijaliti takmičara Save Radovića talentovana za muziku. Iskra Radović već izvesno vreme pohađa časove bubnjeva, odlična je u tome, a ponosna majka sa pratiocima na „Instagramu“ je podelila ushićenje zbog ćerkinog hobija.

Na dan proslave 14. rođendana Iskra se čak pridružila bendu koji je bio zadužen za atmosferu i naočigled brojnih zvanica predstavila je sve što zna. Malo je reći da su se gosti oduševili umećem voditeljkine ćerke, dok su pozitivne reakcije iskazali nešto kasnije i njeni brojni fanovi.

Ćerka Irine Vukotić poželela je da se oproba u glumi. Prijavila se, naravno uz majčinu podršku, na časove drame a uskoro će imati svoj prvi glumački debi. Premijerom predstave „Brilijantin“ u kojoj ona ima značajnu ulogu Irina se pohvalila putem društvenih mreža rečima:

Ah kakvo uzbuđenje pred prvu pravu veliku ulogu u predstavi „Brilijantn“. Hvala vrhunskim profesionalcima iz škole glume Prvi koraci što ostvaruju Iskrine snove“, napisala je voditeljka koja će iz prvih redova, najverovatnije u društvu Iskrinog oca, ispratiti premijeru i aplaudirati više nego ikada, a biće i suza radosnica.

Izvor: story.rs