Ova 99-godišnjakinja dočekala je svoje 100. praunuče

Svijet

Ovakve stvari se ne događaju svaki dan: 99-godišnjakinja je dočekala svoje 100. praunuče!

Dok je odrastala, Marguerite “Peggy” Koller bila je jedinica koja je oduvijek sanjala o velikoj obitelji. Kao tinejdžerica, ranih 1940-ih, razmišljala je o tome da postane časna sestra i čak se prijavila dok je bila u srednjoj školi, ali muškarac za kojeg se na kraju udala odgovorio ju je od toga.

Ima 56 unučadi i 100 praunučadi
Peggy se udala za Williama Kollera i skrasila u Blue Bellu u Pennsylvaniji. Par je dobio 11 djece tijekom gotovo 70 godina braka. William je preminuo 2008., ali stotine njihovih potomaka zaokupili su Peggy.

“Željela sam imati veliku obitelj”, rekla je Peggy . “Mislim da je teško biti jedinac. Usamljen si.”

Želja joj se definitivno ispunila!

Peggyno 11 djece podarilo joj je 56 unučadi. Sada Peggy ima 99 godina i dobila je 100-tog praunuka.

Chrissy Balster i njezina sestrična Colleen rodile su se u razmaku od samo jednog dana, pa se svelo na žicu koja će beba postati sretan broj 100.

Koller William Balster pobijedio je svoju rođakinju Colleen za jedan dan i postao broj 100, iako se njihova obitelj slaže da je najvažnije da su obje bebe rođene zdrave. Unuka Chrissy Balster jedva je čekala upoznati Kollera s njegovim prabakom.

“Prvo što smo izašli iz bolnice, otišli smo do bake, upoznali je s Kollerom”, rekla je Chrissy. “Bila je apsolutno ushićena!”

Kako je izgledao susret prabake i praunuka pogledajte u nastavku.

Peggyna obitelj vjeruje da ju je njezino uključivanje u obitelj održalo tako mladom i živom. To, i vježbanje najmanje dva puta dnevno!

“Ona vježba dva puta dnevno, što je suludo”, rekao je Patrick, Chrissyin suprug.

“Mislim da je vjera ono drugo. Vjera i obitelj. To je ono što ju je držalo”, rekla je Chrissy.

saznajemo.info