Devojčica (15) Se Porodila U Kući Pred RODITELJIMA: Niko Nije Znao Da Je Tudna, A Imala Je Ove SIMPTOME

Zanimljivosti

Devojčica (15) se porodila u kući pred RODITELJIMA: Niko nije znao da je tudna, a imala je ove SIMPTOME

Petnaestogodišnja devojčica koja ja platformi Tik Tok koristi ime Aleksis nije znala da je trudna sve dok se nije porodila pred roditeljima na podu dnevne sobe u njihovoj porodičnoj kući. Imala je redovnu menstruaciju, a nikakve simptome trudnoće nije imala, osim povremene gorišice koja bi kratko trajala, piše Metro.

Jedne večeri, u septembru 2017. godine kada se vratila iz škole, spremala se za odlazak u krevet i počela je da oseća jak bol u donjem delu leđa. Bolovi su bili sve jači, a Aleksis je na podu rodila dečaka Harija.

Zabezeknuta majka htela je da pomogne ćerki koja se valjala u bolovima, a kada je pogledala ka njenom stomaku i međunožju, videla je bebinu glavu.

– Moja majka je spomenula da je imala gorušicu u trudnoći sa mnom. Shvatila sam da sam u poslednje vreme imala gorušicu i radila sam test na trudnoću tokom raspusta koji je bio negativan. Redovne menstruacije i dalje imam, a ostale simptome trudnoće nisam imala – navela je Aleksis.

Ona je potom opisala šta se dogodilo te noći kada je postala majka.

– Nisam mogla da zaspim zbog jakih bolova, probudila sam mamu i tatu usred noći, a onda su bolovi postajali sve jači. rekla sam da mislim da ću da se porodim. Na kraju sam rodila bebu na podu dnevne sobe, a da nisam ni znala da sam trudna – dodala je ona.

Novopečena mama istakla je da su joj lekari rekli da je prošla kroz kriptičnu trudnoću koju konvencionalne medicinske metode ispitivanja još ne uspevaju da otkriju.

@alexisqueen.x

Part 2 to my storytime! I did not expect it to blow up as much as it did, thank you all SO much! #crypticpregnancy #storytime #fyp #foryoupage #myboy

♬ original sound – Sarah Cothran

(objektiv.rs)