Napravio Komšinici Dete, A Vrhunska Osveta Njegove Supruge Neće Se Tako Lako Zaboraviti: Uverite Se I Zašto!

Zanimljivosti

Napravio komšinici dete, a vrhunska osveta njegove supruge neće se tako lako zaboraviti: Uverite se i zašto!

Pokušajte zamisliti: upravo ste saznali da vas partner vara… I to ne bilo s kim, već sa ženom koja živi par kuća udaljena od vas. I da stvar bude gora, trudna je… s njim. Kada se Andrea Owen pre 15 godina našla u ovom scenariju, odabrala je kategoriju B i odlučila se suprotstaviti prevarantskom suprugu.

U TikTok videu koji je skupio više od 391 hiljade lajkova, žena je pozvala svojih 31 hiljadu pratioca ‘da ovo ne pokušavaju kod kuće’.

– 2006. godine saznala sam da je moj suprug imao sedmomesečnu vezu s našom komšinicom koja je ostala trudna- kaže u videu.

– U besu sam odlučila uzeti makaze. Izrezala sam rupu na svim gaćama, boksericama i hlačama koje je imao – prepričava.

Andrea dodaje da je pre nego što je pokupila svoje stvari i otišla napisala drsku poruku: ‘Budući da ne znaš držati p***** u hlačama, odlučila sam ti pomoći u toj aktivnosti’. Nepotrebno je reći da je Andrein epski čin osvete bio hit među TikTokerima, od kojih su je mnogi prozvali herojem i inspiracijom.

– Na TikToku sam baš zbog ovakvih stvari – napisao je jedan pratilac.

– Devojko, ti si kraljica – dodala je jedan žena.

Njena priča je nadahnula i druge da pojele načine na koje su se osvetili bivšim partnerima za varanje.

– Moj suprug me varao sa ženom koja se zvala Millie. Znate onaj umak za testeninu ‘tetke Millie? Napunila sam sve ormariće u kući s njim – napisala je jedna žena.

Druga žena je ispričala da je ‘izribala wc školjku s partnerovom četkicom za zube i onda je vratila na mesto’. Dodaje da je prilikom selidbe odlučila uzeti i daljinski za televizor sa sobom.

@heyandreaowen

Do not do this at home. #authorsoftiktok #narcrecovery #narcissistsurvivor #narcissistabuse #divorcedwomen #crazystory #mentalbreakdown

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

(espreso.co.rs)