PRAZNIČNA BAJKA U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ! Kristali, Svetiljke, Sve Puca Od RASKOŠI! Zastaće Vam Dah Od OVOG PRIZORA! (FOTO)

Showbizz

PRAZNIČNA BAJKA U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ! Kristali, svetiljke, sve puca od RASKOŠI! Zastaće vam dah od OVOG PRIZORA! (FOTO)

Folk zvezda Dragana Mirković oduševila je pratioce na društvenim mrežama novogodišnjom dokoracijom svog velelepnog dvorca Ebenfurt nadomak Beča, gde živi sa suprugom Tonijem i decom Manuelom i Markom.

Dekoraciji novogodišnje jelke, koja krasi unutrašnjost ovog velelepnog zdanja, posebno se posvetila – sve je u belim, i srebrno-svetlucavim tonovima, što se savršeno uklapa uz postojeće lustere od Svarovski kristala.

Ukrašeni enterijer u skladu je i sa eksterijerom, koji je takođe dobio svoje praznično “izdanje”.

Veliki venac sa crvenom mašnom krasi kapiju od gvožđa, a crvenom trakom ukrašeno je i zimzeleno dekorativno rastinje u dvorištu. Dodatnu toplinu i čar daju posebne, praznične svetiljke.

Podsetimo, govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

– Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici – rekla je Dragana jednom prilikom.

(kurir.rs)