Prihvatila sam prsten od Janjuša, s Dalilom sam snimala lezbijske scene

Showbizz

Za nju kažu da je bila jedna od „najopasnijih“ učesnica u Zadruzi

Za nju kažu da je bila jedna od „najopasnijih“ učesnica u Zadruzi, zbog iste su su je se bili odrekli roditelji, a isto tako kažu da danas živi u sjeni Dalile Dragojević. Ona je Marijana Zonjić. Možda ima istine u svemu što se priča, kaže, napiše, ali Marijana fura svojim putem, nezaustavljivo ide naprijed, a ciljeva ima mnogo.

Jedni od njih su da postane poznato estradno ime, a da na njene nastupe dolazi na stotine, hiljade, ljudi koji je vole. Da li će uspjeti u tome pokazat će vrijeme.

Da li te je Janjuš stvarno zaručio?

-Evo vidiš nemam prsten na ruci, ali nalazi se u mojoj torbi. Janjuš i ja samo imali komplikovane situacije u Zadruzi, pa smo se mirili, pa opet svađali. Pa, smo se onda live posvađali kod Dalile, on je mene javno popljuvao, a i ja njega, jer ja nikome ne ostajem dužna. Zvao me je da dođem da pjevam u njegovom kafiću, ali ja sam već dogovorila angažman, dobro sam plaćena. Pa, zašto bi išla da pjevam negdje za neku siću? Janjuš je došao ovdje gdje pjevam, donio mi prsten za pomirenje. Ja nisam zlopamtilo, prihvatila sam prsten.

avaz.ba