Mladenka je preminula na dan vjenčanja, ali je njezina beba preživjela

Zanimljivosti

Mladenka je preminula na dan vjenčanja nakon što je u limuzini dobila moždani udar. Unatoč tragediji i šoku koji je mladoženja doživio, beba je preživjela.

Tog dana kada se Jessica Guedes (30) iz Brazila trebala udati za 31-godišnjeg Flavia Gonclaveza dogodilo se nezamislivo. Dok je Flavio čekao pred oltarom, njegova je mladenka umirala.

„Bio sam zabrinut jer sam ju čekao, a njoj je trebalo jako dugo da dođe“, rekao je Flavio.

Kasnije je otkrio što se dogodilo.

Jessica se onesvijestila u limuzini na putu do crkve nakon što joj se počelo vrtjeti u glavi, a uzrok tome bio je jako ozbiljan.

„Otvorio sam vrata od auta, a ona je ležala. Osvijestila se dovoljno dugo da počne pričati sa mnom. Rekao sam joj da sam uz nju. Rekla je da je dobro, ali da ju strašno boli stražnji dio vrata“, prisjetio se Flavio.

Flavio je odmah prepoznao opasnost. Jessica je odmah prevezena u bolnicu gdje je otkriven uzrok njezinih simptoma.

Jessica je imala moždani udar uzrokovan preeklampsijom. Jessica je ujedno bila trudna. Iako su liječnici uspjeli spasiti njezinu kćer, Jessica je preminula.

Mladoženja je bio u potpunom šoku
Flavio je bio u potpunom šoku. Nikada nije planirao biti samohrani otac, ali je bio svjestan da u ovome svijetu rijetko što prođe po planu. Flavio je sretan što je makar beba mogla biti spašena.

Malena Sophia je preživjela iako je Jessica bila u 29. tjednu trudnoće. Provela je 70 dana u bolnici boreći se protiv mnogih bolesti i problema. No, Bog se pobrinuo da se Sophia izbori za sebe.

Iako je Jessica preminula iza sebe je ostavila veliko naslijeđe.

„Jessica je bila divna osoba koja je voljela život, ona je bila prosvijetljena te je širila svjetlost“, rekao je Flavio, „Jako sam se radovao što ću postati njezin suprug i otac naše kćeri. No bit ću snažan i neću posustati bez obzira na sve.“

Sada želi pokazati kćeri koliko ju je mama voljela
Sada Flavio želi pokazati svojoj kćeri koliko ju je njezina mama voljela.

„Ljubav mog života naučila me je kako poštovati žene kako bi se naučio brinuti za našu kćer“, dodao je.

Iako je suočen s neopisivom tragedijom, ovaj otac vidi velik blagoslov u svojoj kćeri koja mu donosi neopisivu radost.

„Tako dakle i vi: sad ste u žalosti, no ja ću vas opet vidjeti; i srce će vam se radovati i radosti vaše nitko vam oteti neće“ (Ivan 16,22).

saharica247.site