Majka bez srca napustila svog malog anđela: Ono što je otac zatim uradio potrešće vas do suza…

Zanimljivosti

21-godišnji Ričard Džonson je januara 2015. dobio divnu kćerkicu Persefonu. Nažalost, nakon mjesec dana njena majka odlučila je da s njom pobjegne u Kaliforniju. Onda se predomislila i rekla Ričardu da će djevojčicu dati na usvajanje ukoliko on odmah ne dođe po nju.

Pogledajte šta se onda desilo!

Nije lako biti samohrani roditelj

Mjesec dana nakon opisanog traumatičnog događaja, za koji Ričard kaže da je odgovorna postporođajna depresija, on je postao samohrani otac.

Motivisala ga je Facebook stranica

Ričard nije bio spreman da bude samohrani otac. Bio je u panici sve dok na Facebook-u nije naišao na stranicu pod imenom “Life of Dad” (u prevodu “Život jednog oca”). Ova stranica mu je pokazala da nije jedini koji se našao u ovakvoj situaciji i da će uspjeti kao samohrani otac.

Ričard je kasnije podjelio svoju priču na Facebook-u i ona je postala veoma poznata na internetu.

Njegov Facebook post pod naslovom “Life of Dad” je za nevjerovatno kratko vrijeme postao viralan

U ovom postu Ričard otvoreno priča o tome kako je bebina majka napustila njih dvoje i kako i dalje ne zna razlog, iako sumnja u postporođajnu depresiju. Kaže da ga je pomenuta Facebook stranica motivisala i promjenila mu život. Pročitao je svaku knjigu o novopečenim roditeljima i odgledao hiljade sati YouTube snimaka na tu temu.

Ričard kaže da su on i Persefona presrećni zajedno i da njihov odnos postaje jači iz dana u dan

Persefona sada ima 10 mjeseci, a njegovi prijatelji mu stalno traže savjete o roditeljstvu.

 fokuzz.com