Fotografija Siniše sa unukom kida dušu: Mala Violente se neće sećati dekinog najtoplijeg zagrljaja FOTO

Region

Mihina unuka u dekinom zagrljaju, prizor za suze i jecaje

U oktobru prošle godine kada se rodila preslatka Violente niko nije mogao da nasluti da unuka neće stići kroz godine da upozna svog deku. Bili su radosni a dom okupan ljubavlju i ništa nije ukazivalo na to da će jednog dana ova srećna porodica biti zavijena u crno.

Pročitajte: Mihin večni dom, sahrana baš na krsnu slavu – Siniša odlazi na počinak, ceo svet plače, pogledajte fotografije iz Rima FOTO

Nažalost, obistinilo se. Nako ogromne sreće i uživanja sa porodicom i prvom unukom, Miha se preselio u večna lovišta koja mu je ulepšala i poslednju godinu života.

Siniša je bio izuzetno emotivan čovek a plakao je kao malo dete kada mu je ćerka Virdžinija rekla da je u drugom stanju. Tada mu je predala jednu tajanstvenu kutiju, a čitav događaj je snimala i objavila to na Instagramu. U kutiji, koju je tada pokazala i svom dečku Alesandru Voljijaću, takođe fudbaleru, bilo je nekoliko stvarčica koje su otkrile da čeka bebu.

Popularni Miha nije mogao da sakrije emocije pa je i za domaće medije prokomentarisao:

– Dobro, kad budem šetao s njom, neko će da me pita da li je moje dete, a ja ću da odgovorim: Ne, to mi je unuka – rekao je Siniša svojevremeno za „Kurir“.

Ipak, tuga sada vlada njihovim domom a ono što je posle njegpve smrti svima ostalo u amanet jesu porodične fotografije na kojima Siniša ima onaj prepoznatljiv osmeh po kom će ga pamtiti sada već jednogodišnja devojčica.

Možda se Mihina unuka neće sećati dekinog toplog zagrljaja ali će zato će je zato fotografije podsećati na bezgraničnu ljubav koju joj je nesebično pružao…

Pogledajte u nastavku slike Mihe s unukom koje kidaju dušu…

Najveći srpski šampion fudbala, vrhunski golgeter i čovek, Siniša Mihajlović, sahranjenu je u Rimu u ponedeljak, veličanstveno i dostojanestveno. Od njega su se osim njegove porodice, oprostili ljudi iz celog sveta, kolege saborci i fudbaleri koji su ceo svoj vek poštovali lik i delo velikog Mihe.

Siniša Mihajlović ostaće upamćen kao fudbaler koji nikada nije prezao od igrača suprotničkog tima, da im se, ako treba, provuče i kroz noge i da gol u poslednjoj minuti. Kao neko ko je voleo život, najpre svoju porodicu, suprugu Arijanu koja je ostala uz njega tokom svih borbi i podarila mu petoro divne dece. Kao veliki humanitarac. Mnogi će ga pamtiti i kao neverovatnog lika istančanog karaktera,, nekoga ko je voleo da isteruje pravdu, ali i kao dobru i poštenu osobu od koje se mogla čuti samo pozotivna reč i istina.

svet-scandal.rs