Ivana Knoll: Nisu me istjerali sa stadiona, a jedino silikonsko što imam je maskica za mobitel…

Region

Što se tiče Svjetskog prvenstva u Katru, kaže kako nije dobila nikakve kazne zbog načina odijevanja te da su svi bili jako ljubazni prema njoj

Poznata navijačica Ivana Knoll snimila je video uživo koji je u jednom trenutku gledalo više od 16 tisuća ljudi. U njemu je pričala o svom iskustvu na Svjetskom prvenstvu u Katru, blagdanima, radnoj vizi za Sjedinjene Američke Države, najdražem nogometašu, ali i plastičnim operacijama…

Što se tiče Svjetskog prvenstva u Katru, kaže kako nije dobila nikakve kazne zbog načina odijevanja te da su svi bili jako ljubazni prema njoj.

Nisam imala nikakvih problema. Sve je bilo dopušteno. Brojni su mi prilazili i htjeli se fotografirati sa mnom. Nisam bila uhićena. Nisam morala napustiti stadion. Video na kojem pričam sa zaštitarom je bio izrezan. Prije svake utakmice fotografi su me fotografirali. Taj put sam ostala nešto duže. Zaštitar mi je došao samo reći da je vrijeme da odem na svoje mjesto. Nitko me nije htio izbaciti sa stadiona – ispričala je vatrena navijačica, koja je tijekom SP postala jako popularna.

Na Instagramu je prati više od tri milijuna ljudi.

– Ne mogu vjerovati da me toliko ljudi prati. Hvala vam svima na podršci. Ovo je po meni najbolje SP nadmašilo je i ono u Brazilu i Rusiji – dodaje Knoll, koja je najavila svoj dolazak i na iduće Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Objasnila je i da joj je Luka Modrić najdraži nogometaš, a iz ‘mlađe generacije’ pohvalila je Kyliana Mbappéa. Osim toga, priznala je da je sretna mjestom koje je Hrvatska osvojila na prvenstvu, ali da je htjela vidjeti i zlato oko njihovih vratova.

Što se tiče povratka iz Dohe u Hrvatsku, kaže da će ono biti večeras. Dotaknula se i omiljene hrane. Obožava janjetinu, a voli i pizzu te burek.

Pratitelji su se u jednom trenutku dotakli i plastičnih operacija. Pitali su je ‘kada će novi silikoni?’

– Ja imam samo silikonsku masku za mobitel. Ne znam o čemu pričate – rekla je vatrena navijačica te dodala kako punije usne ima na majku:

– Sve je na meni prirodno!

Bilo je pitanja i oko ljubavnog statusa, a na to je odgovorila:

– Nisam udana! Premlada sam za udaju još.

Otkrila je i kako ne voli mršave djevojke, pa joj je Kylie Jenner draža od Belle Hadid.

24sata.hr