BAKU MILKU(87) IZ IVANJICE NAŠMINKAO UNUK: Zbog Miloratkine transformacije ljudi trljaju oči, izgleda kao PRAVA DIVA

Zanimljivosti

Sećate li se Miloratke iz Ivanjice koju je pre par godina unuk Aleksandar našminkao i stilizovao? Ponovo je to uradio i oduševio mnoge.

Aleksandar sa svojom bakom Miloratkom, Foto: Printscreen/ Facebook/Hair & Makeup studio Aleksandar Dramićanin
Aleksandar Dramićanin je opet uradio nešto neverovatno – ponovo je našminkao i stilizovao svoju baku Miloratku (87) i ovaj put to izgleda neverovatno.

Milka, kako je on od milja zove, obično nosi marame, ne farba se i ne šminka i živi u jednom selu pored Ivanjice.

Međutim, Aleksandar je dokazao da svaka žena može biti lepa kao filmska diva uz odgovarajuću šminku i frizuru, pa tako i Miloratka od 87 godina.

“Ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelepa i oduvek mi je inspiracija. Kosu uvek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Pre desetak godina sam je već jednom šminkao, ali poslednji put sam to radio u karantinu jer sam za sve to vreme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku.

Tada sam je bukvalno naterao jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe,” ispričao je Aleksandar pre nešto više od godinu dana.

 

Pogledajte kako je Miloratka izgledala kada je unuk po prvi put podelio njenu transformaciju pre nekoliko godina:

stil kurir.rs