Modrić razveselio Marokance: Selfie nije mogao odbiti…

Svijet

Dok je većina igrača Maroka razloge poraza tražila u sucu, članovi njihovog stožera iskoristili su šansu i selfiejem ovjekovječili trenutak s hrvatskim kapetanom

Tužno lice iz polufinala zamijenilo je nasmiješeno. Nakon što su njega tješili Argentinci u polufinalu Svjetskog prvenstva, Luka Modrić pokušao je barem donekle razveseliti tužne Marokance nakon što nisu uspjeli osvojiti broncu.

Dok je većina igrača Maroka razloge poraza tražila u sucu, članovi njihovog stožera iskoristili su šansu i selfiejem ovjekovječili trenutak s hrvatskim kapetanom.

Naravno, nikakav problem za Modrića koji je nakon ove geste nastavio slaviti broncu sa suigračima, a i sa svojom djecom koja su se spustila na travnjak.

– Dođite, dođite – gestikulirao je Modrić svojoj, ali i ostaloj djeci da dođu s nogometašima na travnjak proslaviti broncu sa Svjetskog prvenstva.

Prema njemu se zatrčala kći Sofia (5) nakon čega su nastale vjerojatno i najljepše fotografije sa ovog Svjetskog prvenstva. Supertata, kapetan Luka Modrić!

24sata