MIHINA ĆERKA JEDAN DAN NIKADA NEĆE ZABORAVITI: “Kad mi je rekao ovo, htela sam da budem jedino dete, DA BRAĆA NE PATE!”

Region

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović je iza sebe ostavio ne samo istorijske rezultate u sportu, već i divnu porodicu.

Svet sporta je danas ostao bez velike legende – Siniša Mihajlović je izgubio bitku protiv leukemje, sa kojom se hrabro borio, kao što je i kroz život išao. Za njega predaja nije bila opcija, a u svemu tome najveća podrška mu je bila porodica. Sa ćerkama je imao jedan poseban odnos, te su mu one bile i jedan od najvećih izvora snage da izgura najteže momente.

– Ova bolest je zaista hrabra da se vrati i bori se sa mnom – u svom stilu je rekao Mihajlović kada mu se bolest vratila drugi put, pokazujući tako njegov neverovatan duh.

Dok je bio na bojnom polju za život, nezmenljiva potporu pružala mu je predivna supruga Arijana, nekadašnji model i tv lice, kao i njihovo petoro dece, a pogotovo ćerke Vikotrija i Virdžinija.

Lepotice su u svakom trenutku bile uz svog oca, a emotivnim objavama na društvenim mrežama dodirnule su srca milionima ljudi. Međutim, i njegov odnos sa vanbračnim sinom je bio veoma specifičan.

Kada je čuveni fudbaler objavio na Instagramu će se na neko vreme povući iz fudbalskog sveta radi rešavanja zdravstvenih problema, ćerke su javno poručile “Uvek smo uz tebe”, a Virdžinija je podelila fotografiju svog oca uz emotikon lava aludirajući na njegov nesalomivi mentalitet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Inače, upravo je Virdžinija krajem 2021. godine usrećila čitavu porodicu Mihajlović prinovom – unukom Violante. Ubrzo je čitav svet obišla fotografija ponosnog dede, sa svojom mezimicom u rukama.

– Vjolante, znam da ćeš se, kad porasteš, hvaliti da imaš dedu superheroja, kojeg mnogo voliš – napisala je na Instagramu jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Inače, Virdžinija i Viktorija privlače pažnju italijanske javnosti gde god se pojave. Plene neverovatnim izgledom, stilom i harizmom, a o njima se mogu čuti samo reči hvale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Virdžinija (24) je influenserka rođena u Rimu, a u javnosti je bila poznata i po učešću u italijanskom rijaliti programu “Ostrvo slavnih” koji je sličan “Surviveru”. Sa odbambenim igračem Juventusa Alesandrom Vogliakom je u romantičnoj vezi punoj ljubavi već skoro šest godina. A i u ulozi roditelja su se fenomenalno snašli.

Viktorija studira psihologiju i inače je veliki zaljubljenik u modu. Napisala je knjigu “Siniša, moj otac”, gde je, osim o njegovim uspesima, detaljno govorila o psihološkom stanju bolesnog oca i porodice posle presađivanja koštane srži.

– Za mene je ta knjiga bila terapeutska, pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim nervoze, bio je težak period i pomogao mi je da sazrim, pa nisam više ista osoba od pre šest meseci – rekla je Viktorija za “Il resto del Carlino”.

Sinišini zdravstveni problemi su sve članove porodice još više učinili složnim.

– Sada smo još više sjedinjeni nego pre. Kad su mi rekli za dijagnozu htela sam da budem jedino dete, da moja braća ne bi patila. Jedan ima samo 13, drugi 17 godina, a sad mogu da kažem da su mi oni bili najveća snaga, brat vas razume kao niko drugi. To je bio šok za sve – istakla je Viktorija kada je proslavljeni fudbaler uspeo prvi put da pobedi opaku bolest.

Takođe, naglasila je svojevremeno da joj je bilo jako teško da se nosi da slavnim prezimenom njenog ova u tinejdžerskim danima.

– Danas mislim da je to najlepša stvar na svetu na koju sam ponosna. Kao dete sam se osećala posmatranom, često osuđivanom, često sam menjala škole i gradove. Svaki put je bilo teško kad vas posmatraju kao Mihajlovićevu ćerku, a dešavalo se da me otac kazni pa nemam džeparac da izađem i onda provociraju kao “zamislite Mihina ćerka ostala bez para”. U početku je to bolelo, kao i uvrede sa cele tribine stadiona, ali je sve to sada promenjeno”, opisuje Viktorija.

U sećanju će joj ostati zauvek jedan dan i jedna anegdota.

– Došao je kući 21. decembra, to je bio dan koji nikad neću zaboraviti. Spremili smo mu natpis na ćirilici sa fotografijama. Za mene je to bilo kao da opet dišem, plašilo me je da mislim o tome kad je bio sam. To je bila obrnuta situacija: ja sam bila zabrinuta za njega. Moja majka obično tri dana sprema za Božić, ali ovog puta ništa nije pripremila, jeli smo iz plastičnih tanjira i bilo je izvrsno – zaključila je tada Sinišina ćerka.

stil.kurir.rs