Jelena Karleuša poljubila Azisa, bugarsku zvijezdu koja ima sa Severinom duet: ‘To je taj spoj!’

Showbizz

Azis je mnogima poznat po duetu sa Severinom, koji se zove ‘Fališ mi’. Inače, glazbenik je rođen u Bugarskoj. Nakon toga preselio se s obitelji u Njemačku, a na glazbenu scenu stupio je 90-ih godina

Sretna sam što te vidim brate! Kakva noć, kakav nastup u Zurichu! Moramo ovo češće raditi, poručila je Jelena Karleuša (44).

Objavila je dvije fotografije i jednu snimku s bugarskim pjevačem Azisom (44). Na jednoj od njih se ljube, a mnogi su na to oduševljeno reagirali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Wow’, ‘To je taj spoj, legende moje’, ‘Ekstra izbor’, ‘Volim vas’, ‘Bravo lutko moja lijepa’, pisali su pratitelji u komentarima.

Azis je mnogima poznat po duetu sa Severinom (50), koji se zove ‘Fališ mi’. Glazbenik je rođen u Bugarskoj. Nakon toga se preselio s obitelji u Njemačku, a na scenu stupio je 90-ih godina. Njegova glazba se uvijek držala glazbenog žanra bugarske narodne glazbe, koji se zove pop-folk ili čalga. Zanimljivo je to, kada je tek započeo svoju glazbenu karijeru, nije niti malo izgledao kao danas.

U početku je Azis nosio žensku odjeću i perike, a danas, nakon estetske operacije presađivanja dlaka na prsima, ima izgled ‘macho’ muškarca. Osim toga što je homoseksualac, veliki je zagovornik za LGBTQ zajednicu. Rekao je kako mu je put do pjevačke karijere zbog toga bio jako težak.

Ljudi su se zaljubili u moj glas i jednostavno su zaboravili na moju seksualnost – rekao je za Paper.

Osim sa Severinom, surađivao je s mnogim balkanskim pjevačicama uključujući Indiru Radić, Martu Savić pa i Karleušu.

Nastupio je na Euroviziji 2006. godine s pjesmom ‘Let Me Cry’, gdje je predstavljao rodnu Bugarsku i pjevao s kolegicom Marianom Popovom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)

Godine 2007. izazvao je mnoge kontroverze jer je pozirao sa sadašnjim suprugom Nikolayem Kitaetsom za veliki plakat, gdje su se ljubili bez odjeće. Tadašnji gradonačelnik Sofije cenzurirao je sve plakate jer je smatrao da je to krajnje neprimjereno.

Sa dugogodišnjom prijateljicom Galom, Azis ima 15-godišnju kćer koja se zove Raya. Sa suprugom Nikolayem često pozira na društvenim mrežama.

24sata