TAŠTA I ZET SE VENČALI DOK JE ONA BILA U KOMI! Otac Joj Je Saopštio JEZIVU ISTINU: Više Ne Mogu Da Je Nazovem MAJKOM! (FOTO)

Zanimljivosti

TAŠTA I ZET SE VENČALI DOK JE ONA BILA U KOMI! Otac joj je saopštio JEZIVU ISTINU: Više ne mogu da je nazovem MAJKOM! (FOTO)

Kamila Vanesa Kordeiro de Melo iz Brazila upoznala je, kako kaže, muškarca svojih snova kada je imala 25 godina. On je bio deset godina stariji od nje, ali bez obzira na tu razliku, zaljubili su se. Ljubav su krunisali brakom 2013, a godinu dana nakon toga dobili su sina.

Njena bajka završila se 2017. godine kada je zbog moždanog udara završila na operaciji. Nakon toga bila je u komi 78 dana, a kada se probudila, saznala je grozne vesti. Naime, njena majka i suprug započeli su aferu, a kasnije su se i venčali.

“Moja majka odlazila je u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. U ta četiri meseca dok sam se borila za život, suprug me je posetio dva puta, a majka ni jednom. Otac mi je saopštio vesti kad sam se probudila. Od tada više ne mogu da je nazovem majkom.”

Doživela je dvostruku izdaju, razočaranje i najgoru bol u svom životu koju opisuje kao zabijanje noža u leđa. Ne može da poverovati da su se njih dvoje venčali i da javno ”slave” svoju ljubav. Sin viđa oca nekoliko puta nedeljno, ali Kamila smatra da nije zdravo da je 6-godišnjak izložen tako toksičnoj i groznoj situaciji.

Bol je ostavila iza sebe, a zadnjih deset meseci ima novog partnera. Fokusirana je, osim na njega, na svog oca i sina, prenosi “The Sun”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamylla Melo (@kamyllaa.melo)

(kurir.rs)