Rekla je da će umrijeti tijekom poroda – vidjela je svaki detalj svoje smrti

Zanimljivosti

Svi su mislili da je Stephanie Arnold poludjela kada je rekla da će umrijeti tijekom poroda. Bila je trudna sa svojim drugim djetetom te je znala da će preminuti tijekom poroda – vidjela je svaki detalj svoje smrti. Njezina je neobična vizija postala stvarnost. Donosimo priču o tome kako je preživjela.

Bog često sa svrhom koristi vizije. Kada je Stephanie počela dobivati vizije o svojoj smrti one su služile kako bi si spasila život.

Znala je da će umrijeti tijekom poroda carskim rezom
Tijekom druge trudnoće, Stephanie je odjednom počela imati jako realistične i strašne vizije. Znala je da će umrijeti tijekom poroda carskim rezom. Čak je znala točno određene detalje o svojoj smrti.

„Ne samo da ću umrijeti, trebat će mi histerektomija, počet ću krvariti, to će se povezati, biti ću stavljena pod anesteziju“, rekla je, „Beba će biti u redu, a ja ću biti mrtva na operacijskom stolu“.

Stephanie je i prvo dijete rodila carskim rezom tako da je znala što ju čeka tako da se njezina vizija nije mogla pripisati strahu i živcima, bilo je to nešto posve drugo.

Mislili su da je poludjela jer je govorila o svojoj smrti
Budući da je vizija bila jako realistična Stephanie je svima počela govoriti o svojoj smrti no nitko ju nije shvaćao ozbiljno.

No, ona je nastavljala dijeliti svoje vizije sa svima, uključujući i medicinsko osoblje. Tako ju je Bog doveo do prave osobe.

Odlučila je nazvati anesteziologinju koja je bila zadužena za njezin porod. Po tisućiti put je izrazila svoje brige i zabrinutost, anesteziologinja joj je objasnila postupak i rekla da se nema oko čega brinuti. Stephanie je mislila da je i ona odbacila njezine brige kao tjeskobe hormonalne žene pred porod.

No, anesteziologinja je odlučila napraviti dodatne pripreme, za svaki slučaj.

„Nakon što smo prekinuli razgovor, anesteziologinja je osjećala kao da mi nije dovoljno pomogla tako da je provjerila moju krvnu grupu i stavila dodatne zalihe krvi u kolica za moj zahvat“, rekla je Stephanie.

Upravo je to djelo, koje je zapravo poticaj Duha Svetoga, spasilo Stephanien život.

I dalje joj nitko nije vjerovao
Kada je došlo vrijeme za porod carskim rezom, Stephanie je znala da će se njezine vizije ostvariti, no i dalje joj nitko nije vjerovao.

Stephanie je taj dan rodila sina Jacoba, a nekoliko trenutaka nakon poroda nestao joj je puls.

Kao što je predvidjela, umrla je na operacijskom stolu. Imala je emboliju plodnom vodom – smrtonosnu komplikaciju u kojoj stanice plodne vode uđu u krvotok majke. Ako je majka alergična, njezino tijelo doživi šok.

To se dogodilo Stephanie. Tijelo joj je prestalo zgrušavati krv.

„Ako nemate svu potrebnu opremu sa sobom… nećete preživjeti“, rekla je Stephanie.

Tada je krv koju je anesteziologinja dodala u kolica postala ključna.

Sada ohrabruje sve oko sebe da paze na svoju intuiciju
Stephanie nije imala otkucaje srca 37 sekundi. No zahvaljujući dodatnoj krvi ona je preživjela. Sve je bilo identično kao u njezinim vizijama, čak i to da je izvedena histerektomija. Da ju nitko nije poslušao i da ona nije bila tako glasna u vezi svojih vizija, ne bi preživjela porod.

Stephanie je preživjela, ali joj je to iskustvo ujedno i promijenilo život. Sada ohrabruje sve oko sebe da paze na svoju intuiciju.

„Nisam ista osoba otkada se ovo dogodilo“, rekla je, „Više marim za male stvari – slavim svoj novi uvid u život te vjerujem da svi trebaju slušati svoju intuiciju bez obzira kako ludo zvučali. Ako nešto osjetite, pričajte o tome. Sile koje su mi spasile život blagoslovile su me. Više se ne pitam jesu li moje vizije bile Božja intervencija. Ja to sada znam“.

novizivot.net