Crnokosa Magdalena pokazala je što radi u Katru kada ne bodri ‘vatrene’: Kakvo divno iskustvo

Zanimljivosti

Magdalena je u Dohi boravila u pratnji oca Tomislava, braće Ivana i Marija te stričeva Mate i Vjekoslava

Magdalena Keškić (20) plijenila je pažnju na SP u Katru. Podržavala je ‘vatrene’ na njihovom putu, a sada je pokazala što radi u slobodno vrijeme

Crnokosa Magdalena pokazala je da vrijeme provodi u pustinji.

Pohvalila se videom na kojemu se vozi autom kroz pustinju. Kasnije je podijelila i zadivljujuće prizore, a zatim i nekoliko ‘selfija’.

Magdalena je i pozirala u pustinji.

– Kakvo divno iskustvo – napisala je.

Podsjetimo, crnokosa navijačica, koja je porijeklom iz Hrvatske, ali živi i radi u Njemačkoj, atraktivnim izgledom i zanimljivim modnim kombinacijama privlačila je pozornost i na prijašnjim utakmicama naših reprezentativaca na Svjetskom prvenstvu u Katru, posebice na onoj u grupnoj fazi protiv Kanade.

Inače, Magdalena je poduzetnica, s bratom je pokrenula modni brend, a prošle godine sudjelovala je na natjecanju Miss Europe Continental. Sebe naziva influencericom, a Instagram joj, kako je rekla ranije, oduzima puno vremena.

– Potrebno je dopisivati se s pratiteljima, dizajnerima brendova, ugovarati poslove. Neki dizajneri šalju skupocjene stvari, a onda i plaćaju manje za reklamiranje. Nastavit ćemo s time, ali želimo imati i nešto svoje, svoj brend – rekla je prije nekoliko tjedana za Fenix magazin.

24sata.hr