Baba Posećivala Doktora, A Onda Je Unuk Pokucao Na Vrata: “Zvonio Sam Kao Manijak, Pa Video Nešto Čudno”

Zanimljivosti

Baba posećivala doktora, a onda je unuk pokucao na vrata: “Zvonio sam kao manijak, pa video nešto čudno”

Kako je opisao, on je primetio promenu u ponašanju kod svoje babe, a kada se uverio u svoje sumnje bio je šokiran Jedan mladić je prošle godine opisao šta se dešava u njegovoj porodici nakon smrti dede i koliko ga sve što primeti pogađa.

Kako je opisao, on je primetio promenu u ponašanju kod svoje babe, a kada se uverio u svoje sumnje bio je, malo reći, šokiran!

– Godinu dana nakon smrti mog dede moja baba je počela češće da ide sprat niže kod jednog udovca, inače doktora u penziji. Kada bi je moj otac pitao zašto toliko često ide, ona bi uvek govorila da ne ide samo ona, nego da se skupe svi stariji ljudi kojih nema mnogo u zgradi pa se druže i pričaju. Sve je to ”pilo vodu” dok se jednog dana nije ceo dan javljala na telefon, a mene otac poslao da idem da vidim šta se događa i dao mi ključ od stana – napisao je on i potom dodao:

– Prvo sam kao manijak zvonio na vrata, pa onda lupao u njih i kada sam se već toliko uplašio da nije možda mrtva čujem kako se otvaraju vrata od sobe i njene korake ka ulaznim vratima. Kada mi je otvorila, ja sav besan je pitam zašto se ne javlja, a ona kaže da se uspavala. Vidim ja nešto mi tu čudno i hteo sam da uđem u stan na šta me je ona izgurala i rekla da je umorna. Krajičkom oka vidim cipele u hodniku od doktora udovca sa sprata niže. Samo sam se nasmjeao i okrenuo, a ćaletu rekao da je sve u redu. Opasna gerijatrija neka – zakjučio je on.

(objektiv.rs)