“Zatekla Sam Ih SKLUPČANE Na Kauču”: Trudnica (30) Doživela UŽAS, Pa Uzela Telefon I Zaprepastila Se

Zanimljivosti

“Zatekla sam ih SKLUPČANE na kauču”: Trudnica (30) doživela UŽAS, pa uzela telefon i zaprepastila se

Laura Martin (30) iz Belike Britanije u potpunosti je verovala svom dečku Rikiju (36) i verovala da je konačno našla čoveka svog života. Kada je zatrudnela sa njim, mislila je da su pred njima dani sreće i porodičnog života, a onda je shvatila da su joj Riki i njena rođena sestra Kejtlin (19) na najsuroviji način zabili nož u leđa.

Ova izneverena žena je podelila svoju ispovest, a mi vam je prenosimo u celosti. Riki je, naime, dok je Laura bila trudna, rešio da je ostavi i to par nedelja pred Božić. Očajna, utehu je tražila u sestri. Međutim, par nedelja po raskidu, Laura je na Fejsbuku videla da su Riki i Kejtlin, koje deli 17 godina razlike, ozvaničili svoju vezu.

– Kada sam upoznala Rikija, bila je to ljubav na prvi pogled. Nije prošlo dugo a mi smo već bili u ozbiljnoj vezi. Moje dvoje dece iz prethodnog braka odmah su ga zavoleli. Zavolela ga je i Kejtlin koja mi je, budući da sam od nje starija 11 godina, bila više ćerka nego sestra. Ona je i živela sa mnom i sa Rikijem kada smo nas dvoje počeli da živimo zajedno.

Riki je bio uvek nežan i šarmantan, baš sve što sam želela od muškarca i tako smo se verili. Već smo imali tri ćerke u tom trenutku, od pet, tri i dve godine. Život nam je bio haotičan ali srećan. Do tad se Kejtlin već preselila nazad u kuću naše majke, ali je često dolazila da mi pomaže oko dece i uživala sam u tome.

Kada sam zatrudnela sa našim četvrtim detetom, bili smo presrećni.

– Nadam se da je dečak, stvarno je već previše žena u kući – govorio je Riki. Kejtlin je neprekidno bila tu i pomagala u svemu, na čemu sam joj bila izuzetno zahvalna, ali sam često i želela da konačno Riki i ja budemo sami.

Ipak, čini se da Rikiju nije smetalo što je ona stalno tu. Toliko su se dobro slagali da sam se često ja osećala kao višak. Često bi ih zatekla sklupčane na kauču dok gledaju nešto na telefonu i uvek bih osetila ubod ljubomore, iako sam ubeđivala sebe da nema potrebe za tim. Želela sam da budu prijatelji, ali ne toliko bliski, pa sam sve svaljivala na uticaj hormona.

Međutim, Riki se sve više udaljavao od mene i počeo da stalno visi na telefonu. Uskoro je sve češće i češće počeo da govori o Kejtlin, govorio mi da je svratila dok ja nisam bila kod kuće i slično, a u meni je rastao osećaj da nešto nije u redu.

– To je čudno, Kejtlin je uvek dolazila samo kad sam ja tu – prokomentarisala sam jednom.

– Mislim da je zaboravila nešto. Nije se dugo zadržavala – rekao mi je.

Kejtlin je uskoro praktično stalno bila kod nas i često bih se vratila kući i zatekla ih kako gledaju nešto i cerekaju se. Kada bih bilo šta rekla Rikiju, optužio bi me da sam paranoična.

– Ma šta je s tobom? To je tvoja mlađa sestra. Ona je uvek dobrodošla ovde, zar ne? – uzvratio bi mi.

Uskoro je postalo obavezno da Kejtlin na izlasku značajno pogleda Rikija, koji bi skočio da je odveze kući.

Sve je bilo izrazito sumnjivo, ali ja sam konačni odgovor dobila.

Raspremala sam namirnice u kuhinji, kada me je Riki nazvao. Bio je na poslu.

– Ne volim te više. Moramo da raskinemo. Previše si paranoična – rekao mi je iz vedra neba.

Opet sam ga pitala da li je u pitanju Kejtlin ili neka druga.

– Nema nikog drugog Laura, muka mi je više od tvoje paranoje i od stalnog pravdanja. Ništa se ne dešava – rekao mi je. Više se nije javljao.

Bila sam skrhana, trudna a za par nedelja bio je Božić. Nije bilo goreg trenutka da me ostavi. Narednih nedelja, Riki je odbijao da razgovara sa mnom osim ako nije bilo nešto u vezi dece, a ja sam se okrenula Kejtlin.

Međutim, uskoro je i ona prestala da mi se javlja na telefon i postala sam sumnjičava. Onda sam videla da su na Fejsbuku ozvaničili svoju vezu. Cela porodica okrenula se protiv nje, a ja sam mesecima bila u potpunom šoku. Krivila sam sebe jer sam osećala duboko u sebi da postoji neka veza između njih, ali sam mu dozvoljavala da me ubedi u suprotno i namerno sam ignorisala sve znakove. I dalje ne mogu da verujem da me je dvoje ljudi najbližih na svetu tako izdalo – zaključuje Laura.

(objektiv.rs)