Brutalan Odgovor Raze Na Komentar “Skini Maramu, Sramotiš Nam Vjeru”

Region

Brutalan odgovor Raze na komentar “Skini maramu, sramotiš nam vjeru”

Spisateljica Razija Čolaković važi za jednu od najpopularnijih u BiH, poznata po oštrom jeziku i dobrom smislu za humor prikupila je veliki broj pratitelja na svojoj Facebook stranici “Muhabet sa Razom”.

Raza se ovih dana našla na meti vrijeđanja i ružnih komentara, a između ostalih, jedan je glasio: “Skini maramu, sramotiš nam vjeru!”, na šta je Razija brutalno odgovorila.

– Paša moj prepošteni, ločeš alkohol baš k’o najslađi sok od ruže iz naninog repertoara domaće proizvodnje, psuješ k’o zadnji kočijaš s vrha planine, čiji je najveći domet lanuti dobro da sav svijet vidi koliko si ulagao u svoj intelekt, zadnju marku što ti je babo od penzije dao odnio si na koncert Ace Lukasa da se malo opustiš, umoran od neradničkog života sjedeći na babinoj grbači godinama, od “knjiga” si jedino pročitao račun za struju kad ti dođe, a vaziš o vjeri i vjerskim propisima, da možeš i zmiju bi u oko j… toliko si moralna i karakterna ličnost, i dok se sva zajednica u kojoj obituješ pita od čega ti familija preživljava, ti kačiš slike iz seoske birtije uz opis: “uživancija” dok u isto vrijeme pišeš meni poruku:Skini maramu, sramotiš nam vjeru! Ma mrš, ohrdnino jedna! Mrš, napisala je Razija na svom Facebook profilu.

avaz.ba