Usled Intimnog Odnosa Začula Je ZVUKOVE Iz Susedne Prostorije: Iznenada Je Morala Da Sebi Spasava Život

Zanimljivosti

Usled intimnog odnosa začula je ZVUKOVE iz susedne prostorije: Iznenada je morala da sebi spasava život

Najpre je bila ubeđena da je umislila, ali je proverila za svaki slučaj i bolje što je to uradila Domina Kaz B oterala je provalnika zlatnom štiklom kada je provalio u njenu kuću tokom intimne onlajn seanse s klijentom, otkrila je u podkastu “True Crime”.

Britanka je razvila uspešnu karijeru kao domina kojoj muškarci plaćaju da izvodi razne trikove i nastranosti pri fizičkom kontaktu, tako i onlajn preko njenog OnlyFans profila.

Kaz se prisetila incidenta s pljačkašem, kada je, kako kaže, bila odevena u “nešto urnebesno”.

Incident se odvio usred onlajn seanse s njenim “robom”.

– Nabrzinu sam nabacila nešto odeće na sebe i pomislila: “Sigurno ovo umišljam. Dole nema nikoga, to je samo moja mašta – rekla je u emisiji.

Najpre je verovala da zvukove proizvodi jedna od njenih mačaka koja je ušla kroz prozor, no ubrzo je zaključila da se nešto neobično događa.

– Čula sam mačke kako se spuštaju niz stepenice u različitim smerovima i shvatila sam da nešto nije u redu. Mislila sam da sam paranoična, ali zgrabila sam nešto sa sobom za svaki slučaj. Uzela sam zlatnu štiklu s platformom pa sam se polako dovukla do vrha stepenica, a tamo je stajao tip u sivoj majici i buljio u mene – prisetila se Kaz.

Na trenutak su se oboje ukočili, a onda je domina podigla štiklu, zaletela se prema provalniku i počela da mu viče da se gubi iz njene kuće.

– Bila je to jedna od onih situacija koje su mogle otići u bilo kom smeru. Srećom, okrenuo se i otišao – izjavila je i dodala da mu je zapretila da se više ne vraća dok je trčao iza ugla.

(objektiv.rs)