20-godišnjak je odbrusio mami da utiša bebu koja je počela plakati: Tata ga je čuo i održao mu lekciju!

Zanimljivosti

Djeca mogu odrasti i eventualno se iseliti iz kuće. No posao roditelja nikada ne završava. I bez obzira koliko su stara, naša djeca ponekad trebaju koju riječ da ih probudi.

To je bio slučaj kada je 20-godišnji sin rekao da bi htio da mama „utiša tu stvar“ nakon što je njezina beba počela plakati. Na svu sreću, tata ga je čuo i ubrzo mu održao lekciju.

Majka Lucy Hatami je izašla u restoran na doručak sa svojom 8-mjesečnom bebom.

Sve je išlo odlično dok se beba nije rasplakala. Lucy je pokušavala smiriti svog sina kada je čula 20-godišnjaka za susjednim stolom kako govori:

„Da barem utiša tu stvar“.

Tata ga je čuo
Prije nego je iznenađena majka imala vremena reagirati, otac 20-godišnjaka mu je prišao i lupio ga iza ušiju. Tata se nije suzdržao da nauči sina lekciju:

„Misliš li ti da si bio savršen? Bio si pravo malo derište. Sada se prestani tako ponašati, idi do te žene, ispričaj joj se i ponudi joj se da platiš doručak jer očito ima pune ruke posla.“

Sin je upravo to i učinio. Mladi je muškarac proveo preostalo vrijeme u restoranu ponašajući se kao Lucyn osobni konobar.

Ona je to iskustvo podijelila na Facebooku, te je napisala: „Hvala ocu koji se i nakon 20 dugih godina sjeća kako je to biti roditelj djetetu.“

Ovo je odličan podsjetnik da nije važno koliko je osoba stara ako ima roditelja koji zna reagirati u pravoj situaciji i nepristojno dijete naučiti lekciju.

saznajemo.info