Vršnjaci su je nazivali ‘smećem’, a onda je promenila lični opis: Ceo život štedim za ovo i još nisam gotova (FOTO)

Zanimljivosti

Nažalost ili na svu sreću (zavisi koga pitate), plastične operacije danas mogu potpuno da promene lični opis. Današnjica je prepuna devojaka koje su zavisne od estetskih intervencija, čak i onda kada nemaju razlog za to. Mnoge od njih mogu samo jednim šminkanjem da postignu neverovatnu transformaciju, ali ovo je definitivno slučaj zbog kojeg bi devojka ponovo morala da se fotka za ličnu kartu.

Selin Sentino je devojka koja je na račun izgleda ceo život trpela uvrede. Ona je za strane medije ispričala da bi plakala svaki put kada se pogleda u ogledalo, kao i da je svakodnevno dobijala prozivke od svojih vršnjaka. Nazivali su je „smećem“, govorili da izgleda kao muškarac, kao i da ima „odrvatni nos“. Osim što nije imala sa kim da se druži, Selin je u jednom trenutku odlučila da prestane da ide u školu.

Još kao mlada odlučila je da poseti plastičnog hirurga. Sa 19 godina operisala je nos, imala je tri operacije grudi, a potom su usledile i ostale intervencije – zatezanje kože oko očiju, popunjavanje usana, botoks i kada se na sve doda vrhunska šminka, eto ga.

Transformacija godine!

Iako sada najviše voli svoje oči, još uvek nije zadovoljna svojim izgledom. To znači da operacijama nije kraj. Prošle godine je imala operaciju zadnjice i sada planira da malo smanji grudi. Pohvalila se da joj muškarci prilaze više nego ikad, a kada pogledate fotke, shvatićete zašto je ovo transformacija 2022. godine:

Imam i filere na obrazima, bradi, vilici i ispod očiju. Uvek sam štedela novac, nikada nisam išla u klubove i nisam kupovala najnoviju odeću da bih mogla da uštedim što više novca“, istakla je Selin koja je radila kao frizerka i koja na svakih šest meseci ide da se „doradi“.

Izvor: MONDO