Krenuli u potjeru za ukradenim janjetom pa se sudarili sa lopovima: Sedam osoba povrijeđeno

Region

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 2 sata poslije ponoći na Požarevačkom putu u Smederevu prilikom čega je sedam osoba zadobilo povrede.

Naime, kako piše Kurir.rs u sudaru su učestvovala dva automobila. U jednom su se nalazile tri osobe koje su prije nesreće ukrale janje i pokušale da pobjegnu sa životinjom. U drugom vozilu bili su četiri osobe koje su jurile lopove.

Koliko je udes bio jak govori i činjenica da su pripadnici Vatrogasno – spasilačke jedinice iz Smedereva učestvovali u oslobađanju pojedinih putnika iz vozila. Životinja je zatečena živa na licu mjesta. Lopovi sa Puntom ukrali su janje i krenuli da bježe, “ekipa za potjeru” je krenula Golfom za njima i došlo je do bočnog kontakta prilikom preticanja i oba automobila su završila u kanalu.

U prvom trenutku bez svjesti, tri osobe iz Punta su prevezene u bolnicu, a četiri svjesne osobe iz Golfa su takođe hospitalizovane. Utvrđeno je da svi imaju lakše tjelesne povrede.

Vozač Golfa je 2004. godište i ima probnu vozačku, a njemu i drugom vozaču su uzeti krv i urin zbog testa na droge i alkohol.

Janje je živo i zdravo vraćeno vlasniku.

Foto: Ilustracija

cazin.net