Dječak je jedini preživio pad aviona, a prizor na mjestu nesreće je spasioce ganuo do suza

Zanimljivosti

Dječak je jedini u obitelji koji je preživio pad aviona, a prizor koji su spasioci zatekli na mjestu nesreće ih je ganuo do suza.

Majka, Mayerly Diaz Rojas, njezin suprug, Fabio Grandas i dadilja, Nuris Maza, su sjeli u avion iz Santa Marte koji je išao do Guaymarala. Fabio, koji je ujedno bio i liječnik, je vozio avion. Satima kasnije se dogodila nesreća.

Kada su ekipe za spašavanje pronašle mjesto na kojem se avion srušio, nisu mogli vjerovati svojim očima. Beba Martin, sin navedene obitelji, jedini je preživio pad aviona.

Njegova majka ga je zaštitila svojim tijelom
No, ono što je sve ganulo do suza jest da su Martina našli zaštićenog tijelom njegove preminule majke. Ona ga je zaštitila, obavila je ruke oko njega i sebe žrtvovala za svog sina.

Trenutak pada aviona sigurno je bio iznimno potresan za sve u avionu. Iako je nevjerojatno što je beba preživjela unatoč teškom padu, njegovi roditelji su zasigurno, u nebu, bili presretni. Sin im je ipak preživio.

Prema izvještaju, još nije jasno zašto se avion srušio. No Fabio je uspio poslati upozorenje prije nego su pali. Prilikom prvog pregleda nisu pronađene nikakve tehničke poteškoće.

Martin će odrastati bez roditelja
Martin i njegovo dvoje braće i sestara odrast će bez roditelja, ali će ih Bog zasigurno čuvati.

Pomolimo se za sve živuće članove te obitelji, a preminulima neka Bog da vječni počinak.

Ova priča zaista je potresna, no majčino djelo žrtve jasno podsjeća na žrtvu koju je Isus bio spreman učiniti za sve nas kako bismo živjeli i bili slobodni od grijeha.

Divna je to ljubav!

novizivot.net