Katarina Spavala Sa Kumom, Njegovim Ocem, A Onda I Bratom: Muž Saznao Za Sve, Pa Joj Priredio Šok Života…

Zanimljivosti

Katarina spavala sa kumom, njegovim ocem, a onda i bratom: Muž saznao za sve, pa joj priredio šok života…

Prešla je sve granice, ali to je bio samo početak otkrivanja istine. Jedan post Katarine Luiz (24) iz brazilskog grada Ipatinge prevazišao je lokalnu popularnost zahvaljujući bizarnom spletu okolnosti koji je u njemu prepričala.

Katarina, inače oženjena Antonijom (26), imala je aferu sa njegovim kumom na vjenčanju. Međutim, ona se tu nije zaustavila već je u roku od nekoliko mjeseci prevarila muža i sa kumovim ocem, ali i bratom, piše portal O Tempo. Kada je muž saznao za sve, priredio joj je veliko, jednako neprijatno iznenađenje svojim priznanjem. Sada su u fazi razvoda braka.

“Još prije venčanja je postojala hemija između mene i njegovog kuma. Prošle godine, za vrijeme karantina, našli smo se nekoliko puta i desilo se ono što je moralo jednom da se desi. Ipak, nisam očekivala da će mi se njegov otac još više svidjeti”, napisala je Katarina na početku posta na Fejsbuku.

Tvrdi da je pokušala da prikrije aferu sa ocem od kuma, ali sve se otkrilo kad se njegov rođeni i “brbljivi” brat pohvalio da je i on tokom pijane večeri u dvorištu uspio da spava s Katarinom.

“Nemam nikakvo opravdanje za to što sam uradila sa kumovim bratom. Za kuma i njegovog oca postojala je strast i velika simpatija, ali ovo sa bratom… ne znam, piće je vjerovatno uticalo. Brat je sve ispričao mom mužu i on se na sve samo nasmijao. Rekao mi je uveče u kući da je znao da sam nevjerna i da ga varam s kumom, ali nije pretpostavljao da sam spavala i sa bratom i ocem”, dodala je Katarina.

A onda je uslijedio hladan, ledeno hladan tuš.

“Uzeo je telefon i pokazao mi neke slike na kojima je zagrljen sa drugom ženom. Rekao mi je da mu je to ljubavnica već godinu i po dana i da s njom ima dijete. Meni je govorio da ide u to mjesto da radi, a zapravo je bio s njima. Nisam mogla da vjerujem. Sjeli smo, onako oboje isfrustrirani zbog svega što smo dopustili da jedno drugom uradimo. Složili smo se da je najbolje rješenje da se odmah raziđemo jer sve ovo nije ličilo na brak i ljude koji se vole i poštuju”, zaključila je Katarina, prenosi O Tempo.

Ljudi su u odgovorima istakli da joj se sve obilo o glavu i da je sama kriva, mada je bilo i onih koji su više napadali muža zbog duže prevare i dejteta koje je imao sa drugom, piše “Objektiv“.

(haber.ba)