VIKI MAHALA ŠAHOVNICOM, PA ZAPEVALA! Miljkovićka PROSLAVILA pobedu “kockastih” HRVATSKOM zastavom, sve iznenadila svojim POTEZOM

Showbizz

Violeta Viki Miljković na koncertu u Hrvatskoj pevala sa šalom na kome se nalazi hrvatska zastava – šahovnica, što je iznenadilo mnoge koji vole njenu muziku.

Ona je očigledno bila poneta atmosferom u klubu, pa je dok je izvodila svoju pesmu “Mariš li”, od jednog fana iz publike uzela šal i zavrtela ga, a zatim mu ga vratila. Kako je u petak hrvatska fudbalska reprezentacija pobedila ekipu Brazila na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, verovatno je i pevačicu uhvatila euforija, pa se proveselila sa svojim fanovima u jednoj hrvatskoj diskoteci.

Bravo za komšije! – istakla je Viki, što je izazvalo oduševljenje njene publike. Iako su mnogi iznenađeni ovim Violetinim potezom, nju to nije sprečilo da napravi dobru atmosferu u klubu i da sa svojom publikom iz Hrvatske proslavi pobedu naših suseda nad Brazilom, što se nekima svidelo, dok su neki smatrali da to nije baš promišljen potez i da u našoj javnosti ovo neće biti dočekano blagonaklono.

Podsetimo, Viki nije jedina estradna ličnost koja se u javnosti pojavila sa hrvatskim nacionalnim obeležjima, pa su tako sa šahovnicama uslikani i Ana Nikolić, Sandra Afrika, frontmen Bore Čorbe Bora Đorđević i drugi. Kada je pre nekoliko godina Afrikin potez osudila domaća javnost, ona je istakla da bi se ogrnula zastavom bilo koje države.

Ne vidim ništa loše u tome, ne delim ljude po nacionalnosti. Ogrnula bih se svačijom zastavom, jer je sve to moja publika – istakla je tada Sandra.

Kurir.rs/A.