Nikad viđena fotka Vesne Zmijanac i Kemiša dok su bili u braku: Evo šta su zajedno radili u slobodno vrijeme – 0vo niko nije očekivao

Showbizz

Vesna i Kemiš kako je i pticama na grani poznato su osamdesetih godina bili u braku i to čak tri godine. Njihov brak je trajao kao što vidite kratko ali oni su se rastali u tišini, tu nije bilo nikakvih vrijeđanja, niti medijskog prepucavanja, što je jako teško za povjerovati kada su dvije javne osobe u pitanju, koje se pri tome razvode.

Oni su i danas dan u jako dobrim odnosima, ona je u dobrim i skladnim odnosima i sa njegovom sadašnjom izabranicom, jednostavno nisu bili jedno za drugo i nastavili su sa svojim životima prije mnogo godina. Sada je izašla jedna njihova stara fotografija dok su još bili zajedno i u braku, pogledajte ispod ovog teksta o kakvoj fotografiji se radi:

Široke narodne mase su bile oduševljene, oni vole da se prisjete nekih starijih vremena i da vide ovakve fotografije.Vesna i Kemiš su bili u ljubavi, ali su poslije jednostavno shvatili da nisu jendo za drugo.

24h.site