ANASTASIJU NE VOLI SVEKRVA, ALI NIJE JEDINA! Ova pevačica je okrivila suprugove roditelje za RAZVOD! Posle SVAĐE, napustila KUĆU!

Showbizz

Anastasija Ražnatović nije omiljena snajka porodici Gudelj. Zapravo majci i sestri njenog dečka Nemanje Gudelja. Iako je, kada je započela vezu sa srpskim fudbalskim reprezentativcem bila u odličnim odnosima i s Oliverom i Vanjom, sada je situacija skroz drugačija. Njih dve snajku ne žele da vide, pa su i tokom Svetskog prvenstva u Kataru, o čemu je Kurir pisao, izbegavale svaki susret s njom.

Ali, mlada Ražnatovićka nije jedina koja se našla u ovoj situaciji. Loš odnos, doduše pred kraj braka, sa svojom sada već bivšom svekrvom imala je i Severina Vučković.

I ona je na početku bila odlično prihvaćena od porodice tadašnjeg muža Igora Kojića, Keba ju je hvalio na sva usta, sa Oljom je rado pozirala i snimala se za Instagram, ali je onda, tokom korone, sve puklo. Njihov odnos je otišao toliko daleko da je Seve odlučila i da se razvede. Kako su tada ispričali izvori, nakon jedne od svađa nastale zbog novca, pokupila je svoje stvari iz Kebine kuće i zauvek raskrstila s njima. I to za vreme policijskog časa, pa je čak bila i privedena.

Posle izvesnog vremena oglasila se na Instagramu i za propast braka s Igorom okrivila svekrvu i svekra. Igor je objavio jednu foto-montažu na kojoj se vide on i Severina u srpskoj narodnoj nošnji, dok iza njih u grmlju stoji biznismen Milan Popovć, a ispod koje je napisao:

– Generalni pokrovitelj našeg braka iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako boga znate – napisao je Igor, a Seve je na to odgovorila:

– Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog.

Tada je svima bila jasno da je pevačica zaratila sa suprugovim roditeljima, i da njih smatra krivcima što njen brak nije mogao da opstane.

Ubrzo nakon toga, kako se pričalo po estradnim kuloarima, otkriveno je da se Seve zapravo posvađala sa svekrvom jer je ona navodno čula da pevačica vara Igora sa jednim žestokim momkom iz Crne Gore.

Kurir.rs