Vreme je da javnost sazna: Biljana Jevtić i Aca Ilić progovorili o razvodu, ovo niko nije očekivao

Showbizz

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića jedan je od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. Nasmejani, mladoliki i srećni, Bilja i Aca šire pozitivnu energiju gde god se pojave, a među publikom veoma su omiljeni. Budući da su zajedno prošli sito i rešeto, mnoge je zanimalo kako su uspeli da sačuvaju brak u ovom ludom vremenu.

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića odoleo je izazovima
U jednom intervjuu bračni partneri iskreno su govorili o svom braku, a razvod, kako sami ističu, nije bio opcija čak ni kada su nailazili na probleme i nesuglasice.

– Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim “jao što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja”, ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo. U ovim godinama ne isplati se imati neku drugu ženu ni meni, niti bilo kome drugom. Kasno je sada za neki razvod, za neke nove ljubavne priče. U životu uvek postoji nešto što je iznad nekog trenutka požude, strasti. Ne može čovek, na kraju krajeva, da bude sebičan i da misli samo na sebe – objašnjava Aca Ilić na početku razgovora za „Blic puls“

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića postao je još jači kada je na svet došao njihov sin Ivan. Pevačica je, kako sama ističe, volela da ima više dece, ali zbog posla tu želju nije uspela da ostvari.

– Dece nikad nije dosta i jesam razmišljala o proširenju, ali ne žalim. Ko zna, da sam ranije dobila Ivana možda bih imala još koje dete, ali posao je učinio svoje. Znate već kakav je naš posao, stalno juri za ovim, za onim, još da uradim ovaj album, ovaj koncert… Dosta sam se bavila karijerom, pa je dete kasnije i došlo iz tog razloga. U jednom momentu sam rekla sebi: „Stani, prikoči, hajde nešto novo, hajde porodica“ i onda je došao Ivan. Često umem da kažem da mi je moj Ivan za njih troje. Stvarno sam na njega ponosna i srećna. Bilo bi lepo da ih imam još, ali i moj i Ivan mi je i više nego dovoljan – ističe Bilja.

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića pun je trzavica
Kao i u svakom drugom braku i kod Ilića postoje trzavice, a evo kako se njih dvoje ponašaju u kriznim situacijama.

– Ima i kod nas trzavica, kao i u svakom braku. Obično se sukobljavamo oko Ivana, ja neću da popustim, a on bi da bude tolerantniji prema njemu. Nije to ništa specijalno, već kao i kod svih drugih ljudi. U svakom slučaju, mora da postoji tolerancija, to je najvažnije. Obično ja budem ta koja popušta – kaže Biljana Jevtić, a Aca dodaje da ih nijedna svađa nije naterala da pomisle o razvodu.

– Reč razvod u našoj kući nikada nije spomenuta, ni u najvećem besu ni u najvećoj ljutnji. Svako ima svoju žutu minutu, ali toliko smo zajedno i toliko smo toga prošli pa znamo da će to brzo i da prođe. Pustiš onu drugu stranu da se izduva i onda posle sat vremena pijemo kafu u dvorištu i nastavimo da komuniciramo normalno kao da se ništa nije desilo – otkriva Ilić i zajedno sa suprugom potvrđuje da su nerazdvojni, što je i razumljivo, jer često nastupaju zajedno

Recept za srećan brak Biljane Jevtić i Ace Ilića ne postoji, a oni ističu da je razumevanje i ljubav ključna stvar u svakom odnosu.

– Nema nekog recepta za dug i uspešan brak, jer kada bi ga bilo svi bi bili srećni. Valjda se ljudi nađu, mi smo nekako srodne duše, našli smo se, imamo ista interesovanja, bavimo se istim poslom i to je mnogo bitno na duži period. Razumemo jedan drugog. Mi putujemo i radimo zajedno, nekad smo i po 24 sata dnevno zajedno, i tako nam je lakše, što se kaže, sve je udvoje lakše – kaže Biljana Jevtić, a Aca objašnjava da ima lek da ne dosade jedan drugome.

– Da ne bi došlo do zasićenja ja odem nekad na turneju u Ameriku ili Australiju, ali se tada zaželim i kuće i žene. Tek tada kada se sklonim na dve, tri nedelje shvatim koliko mi fali sve ono za šta sam u nekom trenutku pomislio da mi je preko glave. Kada u avionu objave da za nekoliko trenutaka slećemo na beogradski aerodrom, osetim toliku sreću koju ne mogu da opišem jer idem svojoj kući da zagrlim svoju ženu i dete – zaključio je Aca Ilić.

paparazzo.rs