Beba je rođena s 10 posto šanse za preživljavanje, a pogledajte kako sada izgleda

Zanimljivosti

Čudotvorna beba rođena s 10 posto šanse za preživljavanje težila je pri rođenju manje od osnovne štruce kruha. Ali pogledajte je sada!

Kad je Lauren saznala da će dobiti djevojčicu; zamišljala je ružičaste mašne, bucmaste obraze i slatke cipelice. Na svom 20-tjednom ultrazvuku sanjala je, nadala se i molila kakav će biti dan rođenja njezine kćeri. Ali nikada nije očekivala da će se poroditi samo tri tjedna kasnije.

U 23 tjedna trudnoće njezino je dijete imalo 10 posto šanse za život. Laurenine nade i snovi kao da su joj izmicali iz ruku.

Putovanje do majčinstva često je ispunjeno neočekivanim događajima. Koliko god vjere imali, teško je prigrliti nepoznato i neočekivano. Ali Bog je držao ovu obitelj u svojim moćnim rukama kroz sve to unatoč tome što je Isla rođena kao malo nedonošče.

Beba je rođena s težinom manjom od vekne kruha
Preemie je dijete rođeno s 37 tjedana trudnoće i manje od dva kilograma. Isla je težila samo 535 grama, a to je manje od štruce kruha!

“Izgledala je tako mala i krhka kao da bi pukla na najmanji pokret. Bila sam tako zabrinuta, ali znala sam da je moja djevojčica borac”, rekla je Lauren.

Bog je dizajnirao bebe da rastu u maternici, ali dao nam je tehnologiju koja također pomaže unaprijediti život nedonoščadi. Isla je živjela na intenzivnoj njezi prije nego što ju je Lauren konačno mogla držati u rukama sa šest tjedana.

Napokon su se ova slatka mama i njezina dragocjena djevojčica mogle službeno upoznati.

Ne možemo zamisliti dubinu radosti koju je Lauren osjetila kad je prvi put mogla držati Islu. Od tog trenutka Isla je rasla i napredovala. Prkosila je svim izgledima. A sada ide kući!

“Činilo mi se kao da nikada neće uspjeti, ali vidjeti je sada je poput čuda”, rekla je njezina mama. Nakon četiri trenutka na intenzivnoj njezi, Lauren je narasla na više od osam kilograma i otpuštena je kući. Kakvo dragocjeno malo čudo!

novizivot.net