ZA SAMO 24 SATA VISOČKI MAJSTOR PRODAO ČETIRI AUTOMOBILE: “POČINJE PRAVITI 90 PAKETIĆA ZA DJECU”

Region

Asim Tica Vranac, majstor koji se u Visokom bavi restauracijom automobila. Čitav svoj život je podredio automobilima i važi za jednog od najboljih autolimara i lakirera na području centralne Bosne.

Prije nekoliko dana je pokrenuo humanu akciju u okviru koje prodaje svoje automobile, a novac koji dobije za njih planira donirati domovima za nezbrinutu djecu i Zenici. Za samo 24sata uspio je prodati 4 automobila Passat 93, Peugeot 404, Simca i Sirocco-a. za 2300KM skupiti još 1200KM kako bi obradovao 80 mališana.

“Hvala svim ljudima širom svijeta jer da nije vas i vaših podjela na Facebook-a i ostalih društvenim mrežama teško bi za manje od 24 sata prodali 4 auta.

Momak iz Tešnja je došao danas natovario platio i odvukao. Jako fin čist insan. Da vidi Hajde od ovih auta i njegova se nafaka povećala za 100 puta dijelio i davao uvijek i vazda. Uz pare od 2300KM dobio sam još jednu poruku iz Njemačke gdje uplaćeno još 1000KM da ih podignem i kupim djeci u Zenici šta im je potrebno.

To je ukupno 3300KM i ja ću od sebe dodati još 200 i da zaokruzimo 3500KM za nezbrinutu djecu u Zenici. Mislim da će to biti dovoljno da obradujemo oko 80 90 djece I plus ćemo im uzeti mnogi stvari za ostale mjesece da imaju prikladan doručak i ručak koliko toliko od srca je i sa HALALOM.

Eto nadam se da vam se ova moja ideja sviđa i da ste sretni kao ja i neke gluposti više nikad neću sebi dozvoliti u životu. Hvala vam od srca vaš autolimar Tica Visoko….. ❤️

crna-hronika.info