‘Prelijepa sam da bih radila. Nema šanse da ja ustajem u 6 ujutro do kraja života. Nikako!’

Svijet

Od jednog muškarca je dobila konkretnu ponudu: ‘Možeš biti moja kućanica, godišnje zarađujem milijunske iznose. Ti samo pazi da kuća bude čista, a hrana svaki dan na stolu’

Lucy Welcher je još jedna u moru mladih samoprozvanih influencerica koja je svojom izjavom na društvenim mrežama uzburkala strasti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUCY WELCHER (@lucywelcher)

Toliko je samopouzdana da je izjavila sljedeće: ‘Ne želim raditi do kraja života. Izgleda li kao da želim ustajati u 6 ujutro svaki jeb..i dan sljedećih 60 godina? Ne! Previše sam lijepa za to.’

@lucywelcher

Not my thing🤣 #working #scam

♬ original sound – LUCY

Nakon te izjave ova plavuša je polako srknula ledenu kavu nesvjesna što je zapravo izgovorila. Iako, neki smatraju da vrlo dobro zna što radi i kako zaraditi. Na TikToku je prikupila preko 10 milijuna lajkova.

Nije trebalo dugo da joj počinju stizati komentari. Mnogi su je nazvali lijenom i uobraženom, a neki su napisali kako ‘zbilja nije ništa posebno’.

‘Nadam se da ćeš biti ponižena djevojko, treba ti tako nešto. Izgled nema nikakve veze s radom i tužno je što imaš takvo mišljenje.’, napisao joj je netko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUCY WELCHER (@lucywelcher)

‘Što kažeš na to da pokušaš biti odrasla osoba umjesto privilegirane princeze koja očekuje da joj život bude poklonjen?’, nadovezao se netko drugi.

Bilo je onih koji su se složili s njom komentirajući kako ih posao jako iscrpljuje.

@lucywelcher

Absolutely obsessed with the romper😍 use code “LUW10” for $ off @edikted #edikted #ediktedad #tryonhaul

♬ original sound – gothhalloween

Jedan muškarac joj je čak dao konkretnu ponudu.

– Možeš biti moja kućanica, godišnje zarađujem milijunske iznose. Ti samo pazi da kuća bude čista, a hrana svaki dan na stolu – ponudio joj je, a prenosi New York Post.

Nije poznato je li ponudu prihvatila, dvoji li oko nje ili smatra da je prelijepa i za tu ulogu.

24sata