MESEČNO ZARADI 5.000 €! Evo Odakle Pare Ivi Grgurić Za Život Na VISOKOJ NOZI, Sve Zahvaljujući OVOME! Nema Veze Sa BOGATIM Dečkom

Showbizz

MESEČNO ZARADI 5.000 €! Evo odakle pare Ivi Grgurić za život na VISOKOJ NOZI, sve zahvaljujući OVOME! Nema veze sa BOGATIM dečkom

Iva Grgurić, starleta koja je pobedila u “Zadruzi” potpisala je ugovore sa nekoliko kompanija koje joj plaćaju da reklamira njihove proizvode i zahvaljujući tome, mesečno zaradi oko 5.000 evra.

“Popularna je i uticajna na društvenim mrežama, pa ljudi kupuju ono što ona reklamira. Zato se firmama isplati da je angažuju. Pored toga je i veoma odgovorna, ispunjava sve rokove i obaveze iz ugovora koje sklopi sa određenom kompanijom. Stalno ima nove poslovne ponude”, rekla je Ivina prijateljica.

“Super zarađuje od reklamiranja proizvoda na Instagramu. Zarada joj varira od meseca do meseca, ali u proseku stavi u džep oko 5.000 evra”. Iva nije želela da otkriva tačnu cifru, ali je rekla da od ovog posla može odlično da se živi.

“Prezadovoljna sam novcem koji zaradim. Ne bih da otkrivam koliko je to ukupno mesečno, ali jedan stori naplaćujem 350-400 evra, a objavu na profilu 1.000 evra. Imam potpisane ugovore sa više firmi, što je sjajno”, rekla je Iva i dodala da novac koji zaradi ulaže u privatni biznis.

“Ja sam multipraktik, nije mi dovoljno da radim samo jedan posao. Bolje je da novac kaplje sa nekoliko strana. Pokrenula sam jedan privatni biznis i odlično mi ide, uskoro ću otkriti o čemu se radi. Sebe bih nazvala influenserkom nikako starletom. Nemam sponzora, već samu sebe izdržavam, Živim u iznajmljenom stanu koji plaćam. Vredna sam i ništa mi nije teško i sigurna sam da ću jednog dana biti milionerka”.

kurir.rs/informer