“DRŽAO JE DEVOJKU ZA RUKU KADA GA JE POKOSIO AUTOMOBIL” Detalji tragedije u Beogradu: “Vozač je ‘leteo’, a onda izgubio kontrolu…”

Crna hronika

Mladić M.L. (26) koji je sinoć poginuo u Bulevaru kralja Aleksandra, u trenutku nesreće bio je sa devojkom.

Kako su za “Blic” ispričali očevici, mladić je, držeći se za ruke sa devojkom, prelazio ulicu kada je na njega iz bočne ulice naleteo “audi”. U prvi mah, mislili su da se čuju pucnji iz vatrenog oružja, a kada su istrčali napolje, videli su stravičan prizor.

“Audi” je prvo udario njega i odbacio ga 30-40 metara, potom u parkirani automobil, a onda se odbio i udario u zid zgrade pa se tek tu zaustavio. Vozio je velikom brzinom – kaže za “Blic” čovek pred čijim se očima dogodila tragedija.

Vozač odmah istrčao
On navodi da je vozač “audija”, koji je takođe bio u automobilu sa devojkom, odmah istrčao iz vozila i prišao povređenom mladiću.

– Probali smo da mu pomognemo, imao je puls, ali slab…nekoliko minuta je bio živ, ali kada je došla Hitna pomoć, mogli su samo da konstatuju smrt – priča nam očevidac sa suzama u očima.

I čovek koji je šetao psa takođe je videlo šta se desilo.

– Vozač je “leteo”. Prebrzo je vozio i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad vozilom – objašnjava očevidac.

Kako saznajemo, devojka nastradalog mladića prošla je bez povreda, ali je bila u šoku i nju je zbrinula hitna pomoć.

Vozač “audija” dao je izjavu, a nakon policijske istrage biće poznati tačni uzroci nesreće.

Crna tačka
Kako smo uspeli da saznamo, nije prvi put da se baš na mestu gde je stradao nesrećni mladić dešavaju saobraćajne nesreće. Nezvanično saznajemo da je ugao Ulice Mite Ružića i Bulevara kralja Aleksandra kritična tačka na kojoj su se i ranije dešavali udesi, ali, srećom, bez smrtnih ishoda.

blic.rs