Tvit Koji Je Izazvao Lavinu Komentara: Kakva Moraš Biti SELJAČINA Da Kiseliš Kupus U Svom Stanu?

Zanimljivosti

Tvit koji je izazvao lavinu komentara: Kakva moraš biti SELJAČINA da kiseliš kupus u svom stanu?

Konstatacija koju je jedan Dejan Miskov dao je razbesnela žene. On je na svom Tviter nalogu napisao sledeće:

Kakva moraš biti seljačina da kiseliš kupus u svom stanu u 21. veku”, a ispod su samo krenuli komentari da se ređaju.

Dok su jedni tvrdili da je to sasvim normalno i da svaka domaćica treba to da radi, kao i da neće da jedu “smeće” iz prodavnice, drugi su se protivili toj odluci sa izgovorom da će njima smrdeti, da se mora poštovati kućni red i da ne budete lenji već da idete u prodavnicu i kupite već ukiseljeni kupus.

https://twitter.com/dejan_miskov/status/1584598852556185601?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1584598852556185601%7Ctwgr%5E173b8c72f1a14c569bd3aa6f83da8d27e3f92e42%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fjuznivetar.news%2F2022%2F12%2F05%2Ftvit-koji-je-izazvao-lavinu-komentara-kakva-moras-biti-seljacina-da-kiselis-kupus-u-svom-stanu%2F

“A gde da ga kiseli neko ako želi a živi u stanu i nema podrum? Treba da bude gospodin pa da kupuje glavicu kiselog na pijaci ili uopste ne treba da ga jede? Ko još jede kiseli kupus u 21. veku? Zamisli seljačina kuva sarme…”, napisala je jedna žena kao odgovor na tvit, a onda se u muškarčinama probudio taj GRADSKI vuk te su počeli ženi da odgovaraju i podsmevaju se, a osećam da prvi vuku taj kiseli kupus iz Babušnice kada im majka spakuje ili idu po paket hrane na autobusku kako bi isti jeli.

“Kad nemaš uslova ti ne radiš to. Sutra će da pravi rostilj u hodniku”

Ne sramotite se. Jedna glupost ne čini da druga ne bude isto. Da, naravno da treba da ode na pijacu ili prodavnicu i kupi glavicu kiselog kupusa. Jel treba ja da imam ribnjak ili da čuvam prase ili jagnje u garaži ili na terasi jer volim domaće meso i ribu. Leptejbo koja logika”.

A onda se i jedan veliki gospodin BEOGRAĐANIN javio sa komentarom:

“Kada vidite nekog da kiseli kupus, ne morate da pitate odakle je, znate da nije iz Beograda i da je i svoje kopito poneo sa sobom!”, ali je dobio super odgovor: “Beogradski domaćini su i te kako znali da kisele kupus. A onda došli oni što su pobegli od opanka, pa se pikondirili.”

I tako su se mišljenja nizala ispod pomenutog tvita, a nas zanima koje je vaše mišljenje na ovu temu?

najzena.rs