ŠOK ODLUKA TAKIJA MARINKOVIĆA: Maja Me Više Ne Zanima! Digao Ruke Od Ćerke, A ONA Je Razlog Tome

Showbizz

ŠOK ODLUKA TAKIJA MARINKOVIĆA: Maja me više ne zanima! Digao ruke od ćerke, a ONA je razlog tome

Najveći oslonac i podrška Maje Marinković, njen otac Radomir digao je ruke i od naslednice i od rijalitija u kojem se ona nalazi. Kako je rekao razlog tome nije samo njeno nedolično ponašanje, već to što je upoznao ženu svog života koja ga je, kako kaže, potpuno očarala.

Nemam vremena da pratim rijaliti, niti me zanima šta Maja radi. Odlučio sam da se posvetim sebi i svom životu, a posebno privatnom, jer sam ga poslednjih godina zapostavio – rekao je Taki, pa priznao da više nije sam.

– Zaljubio sam se kao nikad i potpuno sam odlepio. Zbog devojke sam išao čak u Kladovo da bih je video, i ostao sam tamo dva dana. Nismo dugo u vezi, ali se pored nje osećam kao da je znam čitav život. Lepo se slažemo i ispunjava me, razume me i ne smeta joj što sam medijski eksponiran – kaže Marinković. Iako ne prati aktuelna dešavanja u „beloj kući“, kaže da je za svoju ćerku uvek tu, ali da je sada ona u drugom planu.

– Ne može Maju niko da zameni, čak i kada ne podržavam i ne opravdavam njene postupke, ja sam tu. Nikada joj neću okrenuti leđa i zauvek ću biti njena najveća podrška, ali sada sam sebi na prvom mestu – kaže Taki. (kurir.rs)