Ne Mogu Da Sede Pored Osobe Istog POLA: Tek Su Se VENČALI, A Njihova PRAVILA U Braku Niko Ne Razume

Zanimljivosti

Ne mogu da sede pored osobe istog POLA: Tek su se VENČALI, a njihova PRAVILA u braku niko ne razume

Ona i njen suprug su još uvek na fakultetu, a jedno od pravila oko kojeg su se dogovorili je i to da ne mogu da sede pored osobe istog pola na predavanjima

Svaka osoba ima svoja pravila i načine ponašanja kada je u vezi, ali je jedna devojka izazvala ozbiljnu debatu na društvenim mrežama kada je otkrila pravila koja ima u braku, dok su ona i suprug još – na fakultetu.

Džodžo Sorel je objavila video na TikTok-u u kojem otkriva osnovna pravila za nju i njenog supruga Takera, a lista je brzo izazvala reakcije. Prvo pravilo je bilo da ona i njen muž ne smeju da sede pored osobe suprotnog pola na predavanjima, a kada je reč o grupnim diskusijama na fakultetu ili na sajtu fakulteta, smeju samo da odgovaraju na pitanja koja im postavljaju ljudi suprotnog pola. „Treće pravilo nam je teško da ispoštujemo, ali trudimo se da imamo profesore koji su istog pola kao i mi.

https://www.tiktok.com/@jojosorrell/video/7142857386741517610?referer_url=juznivetar.news%2F2022%2F12%2F05%2Fne-mogu-da-sede-pored-osobe-istog-pola-tek-su-se-vencali-a-njihova-pravila-u-braku-niko-ne-razume%2F&refer=embed&embed_source=70846778%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&referer_video_id=7142857386741517610

Imam muškog profesora psihologije, ali Taker uvek sedi sa mnom u nastavi“, objasnila je Džodžo.

I poslednje pravilo koje je otkrila je da na početku svakog semestra, pri susretu sa drugim studentima, uvek moraju da naglase da su u braku kako niko ne bi pokušao da pređe granicu. Njena pravila su brzo izazvala burnu debatu u komentarima, a mnogi korisnici su optužili par da ima ozbiljne nesigurnosti i probleme sa poverenjem.

“Ovako izgleda kada je neko nesiguran u svojoj vezi”, prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi sarkastično dodao: “Zvuči kao veoma zdrava i srećna veza…”

Džodžo je potom objavila još jedan video u kojem je dodala još pravila koja ona i Taker moraju da slede u svom braku. „Prvo, ako moramo da kontaktiramo sa osobom suprotnog pola, uvek se uključujemo zajedno. Tako da kreiramo grupno ćaskanje za nas troje ili imamo video poziv sa nas troje. Na primer, kada pošaljem poruku svom bratu, uvek je pošaljem u grupno ćaskanje gde smo on, Taker i ja“, otkrila je ona.

Drugo pravilo je kada rade grupne projekte na fakultetu i kada su u grupi sa osobama suprotnog pola, uvek traže od profesora da promeni grupe tako da budu samo sa osobama istog pola ili da su njih dvoje zajedno. „I poslednje pravilo je da nikada ne idemo odvojeno u teretanu. Ako slučajno idemo sami, uvek smo u kontaktu putem video poziva da bismo bili sigurni da se ništa neće dogoditi. Međutim, teretana je odlično mesto za iskušenje“, zaključila je ona.

najzena.rs