Muškarac se oslonio na vjeru u Boga nakon gubitka sina i žene

Zanimljivosti

Blake Bivens izgubio je troje ljudi iz svoje obitelji u samo jednom danu u trostrukom ubojstvu u Virginiji. Ovaj igrač bejzbola izgubio je svoju suprugu, sina i punicu, no kaže da zbog vjere nastavlja živjeti.

Na njegovom se Instagramu može pročitati da ga je vjera u Boga spasila i da ga vodi kroz život: „Svaki dan zahvaljujem Bogu što sam vas imao makar i na kratko. Sretan rođendan u Raju“.

On je bio na putu kada je dobio vijesti o ubojstvima. „Srce mi se pretvorilo u pepeo. Život kakav sam poznavao bio je uništen“, rekao je Blake, „Bol u kojoj sam ja i moja obitelj ne može biti opisana riječima“.

Blake i njegova obitelj ostali su čvrsti u vjeri jer Blake zna da će Bog imati zadnju riječ. „Hvala Bogu što mi je dao najdivniju obitelj na svijetu. Neopisivo sam blagoslovljen“, napisao je.

„Za mene ovo nije kraj nego kratak prekid“, napisao je, „Jednog dana ću se ujediniti s njima te ćemo zajedno biti s Gospodinom. Do tada ću nastaviti težiti cilju – da jednoga dana dođem u Raj“.

„Dok mi suze padaju“, rekao je, „Podsjećam se na ono što je apostol Pavao napisao u 1. Solunjanima 4,13-14. Napisao je: Nećemo da budete u neznanju, braćo, o onima koji su usnuli, da ne tugujete kao drugi koji nemaju nade. Doista, ako vjerujemo da je Isus umro i uskrsnuo, onda će Bog i one koji usnuše u Isusu, privesti zajedno s njime.“

Blake Bivens dijeli svoju vjeru s tisućama pratitelja na društvenim mrežama te je pravi Kristov učenik.

novizivot.net