MUŠKARAC (31) POZVAO BOLESNU SUSJEDU (89) U SVOJ STAN DA SE BRINE O NJOJ

Zanimljivosti

31-godišnji Chris Salvatore je pozvao bolesnu 89-godišnju susjedu Normu Cook u svoj stan da živi s njim kako bi se brinuo o njoj.

– Nazvala me unukom kojega nikada nije imala – rekao je Chris o Normi. Nadalje je dodao da ju smatra bakom, koju opisuje kao vrlo prijateljsku, ali drsku s naznakom tvrdoglavosti.

Baka i njezin susjed su postali najbolji prijatelji, jer kad se Normino zdravlje pogoršalo, ona je trebala stalnu skrb, pa ju je Chris zamolio da se preseli kod njega.

Njezino zdravlje se počelo pogoršavati kad je navršila 89 godina. Bakica se borila protiv leukemije i upale pluća, a imala je i problema s disanjem.

Nakon što je dva mjeseca boravila u bolnici, Chris je doznao da njegovoj omiljenoj starici neće dopustiti da se vrati kući, osim ako nema potrebitu stalnu skrb.

Starica nije imala djece ili obitelji u blizini. Nitko se nije mogao brinuti o njoj kad joj je najviše trebala pomoć.

Odlučan da pomogne, Chris je pokrenuo GoFundMe kampanju za Normu. Nakon što je pokušao s nekoliko skrbnika, Chris je shvatio da neće naći prijatelja koji bi joj bio voljan pomoći poput njega. Zato je pozvao Normu da se preseli u njegov stan.

– Jedina druga mogućnost bila je da je odvede u starački dom. – To jednostavno nisam mogao učiniti nekome tko je poput moje bake

spostavilo se da su njih dvoje bili izvrsni cimeri. – Uvijek gledamo vijesti. Uglavnom razgovaramo i pijemo šampanjac te jedemo kikiriki. – Kuhao je za mene. Ako ne uspije kao glumac, može nastaviti kao kuhar., dodala je Norma u šali.

Nažalost, 15. veljače 2017. Norma je preminula, a Chris je podijelio srceparajuće vijesti na Instagramu, gdje je redovito dijelio avanture.

novipocetak.com