Majka napustila bebu nakon užasne nesreće u bolnici

Zanimljivosti

Savršeno zdrava beba je doživjela užasnu nesreću u bolnici. Majka je napustila dječaka koji je zadobio opekline na 75% tijela kada je imao samo tri dana.

2014. 19-godišnjakinja je rodila dječaka imenom Matvey Zakharenko. Dječak je bio savršeno zdrav, osim malo žutice koja se može popraviti izlaganjem lampama s posebnim svijetlom.

Dok je Matvey bio na jednom tom tretmanu, medicinska sestra je na trenutak izašla iz sobe. Tada se dogodila užasna nesreća. Jedna od lampi je puknula te je došlo do manjeg požara. Kada se medicinska sestra, vratila počela je paničariti. Dok je pokušavala ugasiti vatru puknula je i druga lampa. Maleni Matvey je zadobio opekline na 75% tijela kada je imao samo tri dana.

Dječak je preživio, ali mu je bila potrebna posebna briga. Kada je njegova majka to čula, odlučila ga je napustiti.

Na svu sreću, brzo se proširila riječ o malenom Matveyu. Počele su pristizati mnoge ponude za posvajanje, te je on posao lokalna zvijezda. Kada je to čula, čak se i njegova majka predomislila.

No, sud je htio da Matvey pripadne nekome tko će ga istinski voljeti i paziti.

Zbog toga je proces posvajanja bio dosta dug. Na koncu je Matvey dobio sretan završetak. Posvojila ga je žena imenom Svetlana koja ga je radosno odvela svojoj kući.

Čak je i otvorila blog kako bi mogla bilježiti i dijeliti napredak i avanture svog sina.

U jednoj je objavi napisala: „Vrijeme je reći svima kako nam ide. Posvajanje je gotovo. Matvey je sada i službeno dio naše obitelji, ali to je samo formalnost. Mi ga volimo već jako dugo”.

Matvey je od tada prošao mnoge operacije, no čeka ga još mnogo njih. Za sada uživa u svojoj novoj obitelji koja ga istinski voli.

Svetlana je napisala: „Matvey mijenja svaku osobu s kojom dođe u kontakt. Nemoguće je biti tužan ili nezainteresiran pokraj njega. On ima dovoljno ljubavi i osmijeha za sve oko sebe”.

novizivot.net