“OD DANAS PA ZAUVEK NE ZANIMA ME” Dejan Dragojević Otkrio Šta Će Uraditi Sa Svim Aleksandrinim STVARIMA (FOTO)

Showbizz

“OD DANAS PA ZAUVEK NE ZANIMA ME” Dejan Dragojević otkrio šta će uraditi sa svim Aleksandrinim STVARIMA (FOTO)

Dejan Dragojević javno je raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, koja se trenutno nalazi u rijalitiju “Zadruga 6” i još ne zna šta da je ostala bez dečka. Naime, Dragojević se posle raskida još jednom oglasio povodom Aleks i otkrio da će danas da se reši svih njenih stvari.

– Od danas, pa zauvek, ne šaljite mi ništa, ne zanima me ništa, ne trudite se – naveo je Dejan na početku.

Dragojević je, podsetimo, do detalja napisao sve što mu je na duši.

– Neću da se budim svako jutro i da gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Neću da svaki dan zumiram slike i gledam da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi devojka koja sedi tamo i druži se sa svima onima sa kojima sam joj zabranio to! Zna da me to povređuje, i to radi i dalje!”

“Tvrdim da je Aleksandra jedna od najpokvarenijih ljudi koji su ušli u rijaliti. Kaže da me voli, a svim što radi meni čini zlo. Njena komunikacija sa Zvezdanom je počela da mi smeta kada je sedela na garnituri pored njega, međutim, svaki put sam sam imao priliku da joj dam do znanja da to ne radi. Kada se pomirila sa Miljanom, shvatio sam da je mnogo veća želja da pristupi Zvezdanu jer su Miljan i Zvezdan dobri. Povredila me je prvo sa čokoladicom, a tad je želela da napakosti Milici Veselinović. Milica je osetila da Aleksandra ima kvarne namere prema njoj. Aleksandra ima svoje ciljeve koje mora da pobedi”, rekao je on.

kurir.rs