Deca Mirke Vasiljević dobijaju pojačanje: Vujadin Savić upravo objavio, peta beba u porodici (FOTO)

Region

Naša poznata mlada glumica Mirka Vasiljević, ne koristi društvene mreže, tako da kad bismo se oslanjali na njen „Instagram“, ne bismo dobili previše informacija iz njenog porodičnog život koji vodi sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem. Na svu sreću, fudbaler povremeno hoće da iznenadi svoje pratioce ponekim detaljem iz života.

Upravo tako je jutros objavio fotografiju na kojoj je najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina u društvu njihovog kućnog ljubimca, a ovaj prizor raznežio je mnoge korisnike ove društvene mreže.

Ćerka glumice Mirke, koja joj je četvrto dete, koja ima nešto više od godinu dana već je prohodala što dokazuje i slika koju je Vujadin objavio, a na kojoj je mala devojčica Anika u društvu pomeranca Badija s kojim je već stvorila specifičnu vezu.

Kad nam je stigla Anika, naša starija deca bila su uzbuđena. Međutim, ona više nije beba, pa je i interakcija veća, a najviše se ozari kad se oni posle treninga ili škole vrate kući. Ta sreća, taj osmeh i sjaj u očima kad ih pogleda, to zaista nema cenu. Naravno, i oni to osećaju. Sada im je malo napornija, pa i dosadnija, jer je baš u istraživačkoj fazi, a otkrila je i šta sve može sa svojim rukama i nogama. Ipak, svo troje kažu da bez nje ne mogu da zamisle život i da bi bilo baš bez veze da je nisu dobili – rekla je Mirka za „Hello“.

Izvor: story.rs