Agresivni pas je jurišao ravno prema djetetu, a zaštito ga je njegov “anđeo čuvar”

Zanimljivosti

Odani pas je zaštitio svog malenog prijatelja kada je uočio agresivnog psa kako juriša ravno na dijete. Ovo je dokaz da ne nose svi heroji plašt — neki nose krzno!

Na početku ovog inspirativnog videa vidimo dječaka kako se igra sa svojim dlakavim najboljim prijateljem.

Pas i dječak izgledaju sretni, samo uživaju u svom susjedstvu kao i svakog drugog dana. Dječak u ružičastoj majici trči za svojim prijateljem ljubimcem i igra se.

Kad se čini da je sve u redu, dječak je ostao sam. Ali tada niotkuda s ulice počinje mu prilaziti veliki crni pas. Zastrašujući je trenutak kada ne znamo što će se dogoditi slatkom dječaku.

Iznenada, baš u trenutku kada se neprijateljski pas približio, pas ljubimac štiti svog malenog čovjeka. Odani njemački ovčar dolazi u pomoć i skače pred dječaka.

Pas štiti dječaka od napada
Dječačić je sklupčan na zemlji dok njegov ljubimac štiti svog voljenog čovjeka od agresivnog psa. Njegov dlakavi najbolji prijatelj skoči i uzvrati napad na neprijateljskog psa. Dječak je tada ustao i počeo trčati. Spotaknuo se na brdu. Drugi pas pokušava ponovno napasti, ali njemački ovčar opet nasrne na njega, a dječak bježi u drugom smjeru.

Zatim ulazi čovjek koji je navodno vlasnik psa napadača i odvodi psa na rub prilaza dok njemački ovčar čuva stražu, a dječak trči do svoje mame koja je došla pomoći.

Situacija bi bila puno gora da kućni ljubimac nije bio tu da zaštiti svog malenog čovjeka. Bio je to doista herojski čin i takvo olakšanje.

Kada se osjećamo napadnutima u našim kršćanskom hodu, možemo znati da je Bog tu da nas čuva i štiti snagom Duha Svetoga u nama. Ne moramo se bojati napada neprijatelja jer smo zapečaćeni Duhom Božjim.

novizivot.net