Pogledajte fotografije sa venčanja fudbalera Aleksandra Mitrovića: Svi komentarišu mladinu haljinu (FOTO)

Region

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, prošle godine u mesecu maju venčao se sa dugogodišnjom devojkom Kristinom Janjić, sa kojom ima sina i dve ćerke.

Iako na svom bankovnom računu ima pozamašnu sumu, što je zaradio igrajući u inostranim klubovima širom sveta, poznati fudbaler se odlučio za svadbu koja je skromnija. Sa Kristinom se venčao u gradskoj opštini, a zatim je proslava organizovana u jednom prestoničkom restoranu.

Svoju skromnost pokazali su i time što on i njegova supruga na dan venčanja nisu nosili skupocena odela. Oni su se ipak odlučili za nešto jednostavnije stajlinge. Kristina je blistala u belom kompletu, košulji v izreza i kratkoj pernatoj suknji, dok je na nogama imala sandale u boji zlata. Mitrović je za tu priliku obukao sivi sako, farmerke i patike.

Što se dekoracije tiče, tu su se malo više potrudili. Sve je bilo ukrašeno drvećem limuna i žuto-plavim detaljima, a i dobro su platili muzičare, koji su bili zaduženi da zabave brojne goste.

Kako se i očekivalo, među zvanicama su se našle i Mitrove kolege i prijatelji sa kojima je delio teren. Sa mladine strane, takođe je bilo mnogo poznatih zvanica iz sveta sporta, sve to zbog njenog oca, trenera Aleksandar Janjić.

Ovo venčanje Aleksandra Mitrovića ostaće upamćeno veoma dugo, najpre po odličnoj hrani, a zatim i atmosferi koja je potrajala do kasnih jutarnjih sati.

Izvor: story.rs