U Bolnicu Je Otišla ZBOG Upale Slepog CREVA: 15 Minuta Kasnije Držala Je Svoju BEBU U Naručju

Zanimljivosti

U bolnicu je otišla ZBOG upale slepog CREVA: 15 minuta kasnije držala je svoju BEBU u naručju

Kajla Nikol Simpson (21) nije znala da je trudna sve dok nije otišla u bolnicu sa, kako je mislila, upalom slepog creva, što se pokazalo kao porođaj, piše The Sun. Studentkinja sa Univerziteta Indijana bila je šokirana kada je na ultrazvuku otkrila da je trudna. Naime, nije imala znakove trudnoće, ali je imala simptome za koje je mislila da su jaki menstrualni grčevi. I tako je 7. novembra, samo nekoliko trenutaka posle ultrazvuka, rodila devojčicu Madi.

Doktori nisu znali šta nije u redu. Dok su radili ultrazvuk, mama je videla nešto poznato na ekranu. Sekund kasnije počela sam da vrištim od bola, a doktor je pritrčao. Bila je to glava“, objasnila je ona.

@kaylanicolesimpson

crazy that a year ago I was 9 months pregnant

♬ Made You Look – Meghan Trainor

Njene kontrakcije su trajale samo 15 minuta, a dva dana kasnije Kajla je otpuštena iz bolnice sa savršeno zdravom bebom koju i danas naziva najboljom drugaricom. „Nisam imala trudnički stomak, nisam izgubila menstruaciju i bila sam najmršavija u životu. Uskoro će napuniti godinu dana, a nama je super!”, otkrila je ona. U videu koji je podeljen na TikTok-u otkrila je da nije imala bolove pre porođaja i da je upravo radila duplu smenu od 12 sati na poslu. Međutim, imala je povremene bolove za koje je mislila da bi mogli da budu ozbiljni.

“Pozvala sam mamu misleći da mi puca slepo crevo jer sam mnogo krvarila. Imala sam tolike bolove da sam jedva hodala ili govorila”, rekla je. Međutim, imala je takozvanu zagonetnu trudnoća koja prolazi nezapaženo do kasne faze ili do porođaja.

najzena.rs