Ona Ima 23 GODINE, A Njen DEČKO Je U OSMOJ Deceniji: Planiraju BRAK, A Žene Joj Poručuju Da Će Postati Njegova MEDICINSKA Sestra

Zanimljivosti

Ona ima 23 GODINE, a njen DEČKO je u OSMOJ deceniji: Planiraju BRAK, a žene joj poručuju da će postati njegova MEDICINSKA sestra

Njeno zdravstveno stanje je zabrnjiva, jer kako kaže, velika je verovatnoća da će se isto desiti i njenom izabraniku.

Iako ga voli, ova neimenovana devojka ima neke dileme u vezi sa njihovom vezom. Ona ima 23 godine, on 71, a u vezi su dve godine. Nedavno je pokrenuo temu braka, a neke sumnje su joj se uvukle u glavu. Otkrila je šta je muči na Redditu i pitala strance za savet.

– Njegova mama ima Alchajmerovu bolest ili demenciju i veoma je slaba. Zbog toga mislim da će doći trenutak u njegovom životu kada će mu biti neophodna dodatna briga. Njegov tata nije imao problema sa pamćenjem, ali je imao moždani udar. On nema dece, pa bih ga čuvala kada bude stariji – rekla je ona.

– Kako izgleda briga o ostarelom partneru, pogotovo ako imate posao i karijeru? Znam, malo je čudno planirati kraj braka, ali verujem da je decenija ili dve sreće sa njim bolje nego ništa. Samo želim da budem sigurna da sam prava osoba koja će brinuti o njemu i voleti ga – dodala je ona.

Mnogi ljudi su pročitali njenu priču i požurili da komentarišu slučaj. Neki su joj savetovali da se uda za njega „jer ljubav ne poznaje godine“, ali je većina savetovala da „beži i ne gubi najbolje godine sa starcem“. Ovo su neki od komentara:

„Protraćićete najbolje godine svog života. Ne budite lud!”

„Tako ćeš postati njegova medicinska sestra, a ne žena. Nemojte ovako da se sabotiraš! Zaslužuješ bolje.”

„Ne gubite svoje mlade godine služeći nekome. Ovo je užasna ideja.’

Mnogi drugi su joj takođe poručili da je na putu da zažali,takođe ističući da njemu nije potrebna žena nego medicinska sestra. Ipak, jedna žena je poželela da joj pruži podršku ističući da je bila u sličnoj situaciji i naglasila je da nikada nije zažalila.

– Obožavala sam svog pokojnog muža koji je preminuo od raka. Kada bih mogla da vratim vreme, da sam znala da ću ga izgubiti i da ne mogu ništa da uradim povodom toga, ponovo bih se udala za njega – rekla je ona, a prenosi The Sun.

najzena.rs